Lite uppdatering

Jaha, då har skolan börjat i onsdags. Än så länge är det inte så farligt, vi har ju inte haft några lektioner, eller vad det nu heter på universitet. ;) Har varit på en föreläsning med en rätt skojig amerikan i onsdags, igår var det nå babbel först och sen fick vi bibliotekskort. Idag har vi också fått lyssna på babbel. Har dock varit hemma kring 14 varje dag så det är ju skönt. På måndag kör det igång på riktigt, då är vi i skolan mån-ons 08:15 - 18:00, lagomt skoj. Tror dock dom gör så för att vi läser på distans och ska slippa komma dit så ofta. Vi är ju iaf lediga sen två dagar + helg.

Första fredagen man kom hem hit och kände att det var skönt med fredag! :) Ikväll blir det bio (Beck) med Fredde och hans broder och hans tjej. Imorgon ska vi nog på stan och kolla efter diverse stuff, vi funderade först på om vi skulle till Luleå istället men jag är ju där nu varje dag i nästan en vecka så vi kör på hemmaplan. Luleå får det bli en annan helg, iaf om jag får bestämma och det tror jag att jag får. ;) På söndag blir det nog lugnt så man är utvilad på måndag. Då vet ni vad jag sysslar med i några dagar.

Nu tror jag att det är "någon" som vill läsa så jag ska sluta skriva. Btw, älskar dig. ♥

Mycket på gång

Ja, nu är det rätt så mycket som händer. I veckan ska vi på två husvisningar, vi skulle egentligen inte ha så bråttom fast samtidigt kan det vara bra att börja kolla redan när vi ändå vet att vi till slut vill ha ett hus. Annars kan det ju bli att man tar första bästa bara för att man har bråttom. Så vi får se hur det blir, bråttom har vi ju inte ännu i alla fall. :)

I helgen har vi inte gjort så mycket, i fredags var vi ut och åt för att fira att vi varit tillsammans i åtta månader. Fick även blommor av Fredde. :) Lördag drog vi en sväng på stan och på kvällen följde jag med Fredde till skjutbanan när han skulle skjuta in sina bössor. Igår gjorde vi inget speciellt, på kvällen var vi och såg film hos Lasse och Elina. Lugn och skön helg, kan behövas!

På torsdag ska vi till Happis för att gå på mommos begravning på fredag. Roligt att fara dit, men omständigheterna hade ju kunnat vara bättre. Men vad gör man? Det tillhör ju att gå på sin mormors begravning. Vi blir i Happis till lördag någongång, vi får väl se hur det blir.

14/8

8 månader idag med världens underbaraste älskling! ♥
Dessutom har vi även varit förlovade i 2 månader idag. :)

RSS 2.0