Western Farm

Igår åkte vi ett gäng på sex stycken tjejer iväg till Boden/Luleå för att besöka Western Farm. Vi bodde på Scandic Hotell i Luleå, helt okej bortsett från att vi fick vänta i två timmar på att få våra rum. Gissa om man var less?! Det var sååå nära att vi åkte hem igen, fast det var tur att vi inte gjorde det.  Själva Showen på Western Farm var jättebra, och massa bra lite äldre låtar. Vi sjöng för fulla muggar, så idag när man vaknade var rösten lite upp och ner. Kul ändå! Folk dansade på borden och var allmänt fulla och glada tror jag. Vi var nog dom yngsta på hela ställen, men det gjorde inte så mycket för vi hade kul ändå. :) Bortsett från vissa incidenter som alltid tycks uppstå. Nåja. Efter Western Farm så åkte vi tillbaka till hotellet och tog det lugnt innan vi gick och sov. ;) Haaah.

Formen idag är väl inte den bästa. Vi som skulle njuta av hotellfrukost, men det enda jag åt var lite flingor med mjölk som för övrigt kom upp igen efter några minuter. Lyckat. Mådde lite halvilla hela morgonen/förmiddagen, blev bättre när jag kom hem men sen på kvällen kom det tillbaka en sväng fast nu kan jag äta igen. Skönt, är rätt hungrig.

En grej

Ta fram mobilen, och gå in på dina kontakter. Håll inne neråt-knappen i 3 sekunder, och skriv sedan in namnen här nedanför.

Mitt avskedsbrev

Kära Dan För det första vill jag säga att Iiro är den bästa vän jag haft, och att Volvon är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Elin och Dennis gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Anita får ett lyckligt liv tillsammans med Ida. Jag vill säga tack till Tojan för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Erik. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Nicke tog sitt liv. Snälla Eira, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Johan och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Sandra T som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

It's all your fault

Nu börjar vi få ordentligt med snö! (pepparpeppar!!!!!) Det snöade till och från igår och på kvällen kom det riktigt stora och fina snöflingor. :) Nu snöar det också, eller ja kanske snöstorm är mer rätt ord? Det är så fint när det snöar och när det är vitt på marken. Jag älskar snö. En annan som också gör det är Molle, hade honom lös på ängen här bakom oss igår och han sprang och lekte som ett litet barn. Han älskar att gräva och vilken årstid är inte mer perfekt för det än vintern? Han gräver dock så djupt det bara går så hela han nästan är helt under snön. Haha. ;)

Idag hade jag tänkt vara sådär jättehurtig och köra lite med crosstrainern när jag vaknat, innan frukost alltså men märkte att mitt huvud var sådär konstigt så har inte vågat göra det ännu. Vill inte få migrän! Hade även tänkt gå ut och promenera hyfsat tidigt, men med tanke på vädret så tror jag att jag väntar ett tag ännu. Ikväll skulle det ha varit ridning också, men den blev tydligen inställd. Jag som hade sett fram emot det. :/

Nåja, igår var jag i alla fall rätt duktig och simmade på morgonen (!), promenerade två gånger och körde med crosstrainern! Försöker att röra på mig lite mer och äta lite mindre skräp, hittills har det väl gått helt okej. Mest framsteg är det nog med drickandet av Coca Cola/Pepsi, det är inte ens lika gott längre?! Har inte slutat helt, men jag har minskat rejält. Inte bara för viktens skull utan även för tändernas, vill ju helst ha kvar dem!

Kiss me fool

Idag har det varit en rätt rolig dag, Anna drog med mig till stan igen så vi har gått runt i affärer och skumat. I en affär hade dom en röd så kallad julgran, vilket Anna påpekade och jag fick det till skallad julgran istället. ;D Det hade vi apkul åt ett bra tag, haha. ;) Vi lekte även pensionärer ett tag också. Nåja, det enda jag köpte var ett par söta trosor från H&M.

Kom alldeles nyss in med Molle, vi har varit ute på en promenad, och han tycker att det är jätteroligt nu när det kommit mer snö. Han sprang hela tiden där var det var som mest snö och hade jätteroligt, rätt söt ändå. Lilla bebisen. :)


Man kanske ska ha en rubrik

Vad har jag gjort idag då? Inte så svårt att lista ut om man vet att det är lördag. Jodå, jag har jobbat även denna lördag. Idag var det rätt chill att jobba, dagen har flytit på bra och jag har inte kollat på klockan nästan alls. ;) Det var sådär lagom mycket folk, alltså så vi hade läget under kontroll i alla fall! King. Samtalsämnet på rasten på eftermiddagen var något störd, alla var nog lite småtrötta misstänker jag, haha.

Jag har faktiskt inte hunnit göra så mycket annat idag, har dock hunnit vara ut en liten sväng med Molle i alla fall. Imorgon kanske man hinner göra något mer, söndagarna brukar ju vara überlånga. Det återstår att se imorgon hur aktiv man orkar vara. Hoppas i alla fall på att det blir bad till veckan? ;)

Pepparkakor

Jag börjar så småningom inse att det är ungefär en månad (!) kvar till jul, och julkänslan börjar komma lite smått i samband med att jag ätit pepparkakor och druckit mjölk. Den brukar alltid komma tidigt för att sedan när det väl är jul vara nästan helt borta. Det kan bero på att julen för mig ska vara som den var förut och någonstans efter vägen mot 24:e december kommer jag på att den inte är det. ;) Nej, men jul är ändå nice på något sätt. Fast det är ju klart att det var roligare när man var mindre och följde Mysteriet på Greveholm varje dag, fick en massa roliga barbiedockor i julklapp osv. Det var tider det. ;)

Nåja, idag har jag promenerat en massa igen. Snön regnade typ bort igår men idag hade det kommit lite nytt så det var sådär härligt vitt igen. Mycket roligare att promenera när det är vitt ute än när det är grått. ;) Anna drog med mig till Täyspotti en sväng idag också för att pröva lyckan. (Spela på spelmaskinerna) Farligt nöje det där, hah. Sen så har jag även ätit lite pepparkakor och försökt bli snäll, tss. Jag måste bara säga att pepparkakor med mjölk är bäst. Helst ska man doppa pepparkakan i mjölken också för den där extra goda smaken.
                                                   

I need to find you

Jaha, vad ska man göra idag då? Det var ju tänkt att jag skulle till tandläkaren, men de ringde och ändrade tiden så då blir det inte av idag. Kanske bra ändå, jag har varit täppt i näsan några dagar så jag funderade just igår hur jag skulle kunna andas med en massa grejer i käften.

Om jag inte hade fått den där mindre trevliga överraskningen igår så hade vi kunnat dra och bada idag, men nej det går inte det heller. Okej, det går väl men det känns inte så säkert just nu så vi får se hur det är på torsdag. Det hade ju varit perfekt om man hade kunnat bada idag, det regnar nämligen ute så det känns inte så lockande att gå ut just nu. Så då är vi alltså tillbaka till frågan i början, vad ska man göra? Måste nog trotsa vädret och gå ut ändå, kan inte sitta här hela dagen i alla fall. ;)

Pick me up

Igår var det inte en såndär överdrivet seg söndag som det ibland kan vara. Det var faktiskt skönt att bara vara hela dagen. På kvällen kom dock Anna och Jonne hit en sväng, vi kollade Camp Rock och sånt trevligt. ;)

I brist på annat att göra drog jag och Anna till stan idag för att fördriva tid. Vi snubblade så småningom in i en lokal i Köpcentret full med spelmaskiner! We were in heaven. Jag med min tur lyckades ju vinna lite också, inte så dåligt om jag får säga det själv. Farlig "affär" det där. ;) Jag var ju faktiskt in på Elgiganten också för första gången idag, woho! Ja, jag vet att jag är lite efter men det är en affär man oftast inte besöker för skojsskull även om det är roligt att gå runt och kolla på en massa tekniska prylar. :)

För övrigt kan jag passa på att berätta att jag var duktig idag och gick till ICA med Molle, visste inte att jag några timmar senare skulle dit med bilen. Hah. Nå, har i alla fall varit duktig och gått två gånger idag. Första svängen var lite kortare för det var apkallt ute. Synd att man inte kan lägga en mössa på näsan också.


Skön söndag?

Igår jobbade jag i princip hela dagen, började 11 och slutade halv 6. Sen senare på kvällen kom Anna hit och vi kollade lite Stjärnor på is och umgicks lite sådär allmänt. Vi drog några varv på stan också och åkte som vanligt på att skjutsa folk till krogen. Höhö.

Idag blir det nog inte att göra så mycket speciellt. Ska väl ta och promenera lite med hunden och så. Söndagar brukar man ju oftast ta det lugnt som fan och bara vara om man inte jobbar. ;)

Snööö

Idag när jag vaknade blev jag positivt överraskad; när jag öppnade persiennerna var det vitt och fint ute - snööö! :D Solen sken sådär härligt som den bara gör en vinterdag, så jag var tvungen att klä på mig och gå ut med Molle så fort som möjligt. Knashunden tyckte det var jätteroligt att leka i det där konstiga vita, han bara sprang runt hela tiden och såg allmänt glad ut. Lucky orkar inte leka så mycket nåmer, men nog fick han också spring i benen när det var snö ute. :) Söthundar. Vi får ju se hur länge vi får ha vinter, misstänker att den här snön inte stannar så länge i alla fall. Tyvärr.

På eftermiddagen var jag och badade igen med Anna. Det var skönt, men lite jobbigare nu än sist. Kan bero på att vi hade hoppning igår (onsdag alltså) och jag hoppade Vinetta. Vilket jag för övrigt aldrig gjort tidigare, men det gick bra. Alltid när man rider henne sitter man och andas som en jag vet inte vad. Hon springer så mycket så man blir andfådd, höhö. Bra i alla fall att man känner att man gör något! Den här veckan har jag hittills hunnit med att simma två dagar, rida en dag och promenera minst en gång varje dag utöver det andra. Rätt duktigt om jag får säga det själv. :)

Nu på kvällen har jag varit hos Anna och haft movienight med What Happens In Vegas och Vacancy. En komedi och en skräckis. Vi kunde inte bestämma oss för vilken vi ville se och om vi ville se en komedi eller en skräckis så det fick bli båda. Bra filmer båda två, blir dock inte så rädd när jag kollar skräckisar. Fast kanske ändå lite mer nuförtiden. Anna körde i alla fall hem mig sen efteråt så jag slapp springa hem, dang jo! ;)

Förlåt Sandra

... men jag snodde denna av dig. Jag erkänner iaf!! :/


1. Hur gammal är du om fem år?

24 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Anabanana, vem annars? ;)

3. Hur lång är du?
Vet inte, men garanterat knappt 160 cm. ;(

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Hm, SATC-the Movie? I don't remember.

5. Vem ringde du senast?
Pappa.

6. Vem ringde dig senast?
Pappa.

7. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
"Tjo! Svarar lite sent men har ridit osv ;) det verkar iaf som att både anna o sandra tycker vi kan köra tacos imorgon om du vill o det ännu går? :) osv..." Åt Ida.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Nå, det beror på vem jag ska kontakta. Förut hade jag nästan prata i telefon-fobi men nu är den nog botad så det är inte lika farligt nåmer. Tror nästan det är telefon-Sandra som botat mig, haha. ;) Nä men seriöst så sms:ar jag nog hellre till de flesta. Tycker inte om när det blir sådär "hm, vad ska man säga nu då?" när man pratar i telefon... ;p

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
They were never married and never will be, om man tänker på den mannen som står på pappret. Annars så är dom tillsammans, dock ej gifta.

10. När såg du senast din mamma?
Inte så längesen, hon är faktiskt ledig idag så.

11. Vilken ögonfärg har du?
Grönbruna.

12. När vaknade du idag?
Typ kvart över sju, hör och häpna!

13. Vilken är din favoritjulsång?
Joulupuu on rakenettu, joulu on jo ovella.... måste nog vara favoriten. ;D Fast Nu tändas är också brao, julsånger är bra.

14. Vilken är din favorit plats?
Helt olika, men oftast kanske sängen?

15. Vilken plats föredrar du minst?
Nånstans var man måste sitta still aplänge och inte ens vågar hosta fast man behöver. Blä!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag vet inte faktiskt, har väl förhoppningsvis i alla fall ett barn då jag isf fyller 30 om några månader. Innan barn vill jag dock ha jobb och allt sånt så vi får hoppas att jag har det också. Vet dock inte i vilken stad eller vilket land jag är, antingen här eller så någon annanstans. Time will tell.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Jag tror inte att jag har varit så rädd faktiskt, iaf inte mot t.ex. monster under sängen och såna saker som "normala" barn. Det enda jag vet att jag var rädd för var alla som hade vita rockar - läkare, tandläkare etc. Men det varade inte så jättelänge.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Vet inte vad det var, men kommer ihåg att jag skrattade när vi åkte hem från Luleå idag jag och Anna. ;d

19. Hur stor är din säng?
Kom och kolla. ;)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationääääär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Olika, faktiskt. Men oftast med ett plagg iaf.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Tre.

23. Hur många landskap har du bott i?
One.

24. Vilka städer har du bott i?
Haparanda.

25. Föredrar du skor, strumpor elr barfota?
Strumpooor, alla som känner mig vet nog det. ;)

26. Är du social?
Jaa. Älskar att berätta saker, vilket en del säkert märkt.

27. Vilken är din favoritglass?
Är inte så mycket för glass nåmer, men jordgubbsglass är gott. Speciellt den finska. Mums!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Eh, äter aldrig efterrätt. Men isf skulle det väl vara glass, äter inga sånadär konstiga söta bakelser. Iuh.

29. Tycker du om kinamat?
Jo, och thaimat. ;)

30. Tycker du om kaffe?
Nejfan.

31. Vad dricker du till frukost?
Juice.

32. Sover du på någon särskild sida?
Somnar oftast på högersida, men vaknar oftast på vänster så jag antar att jag egentligen sover på vänster, tyvärr. :/

33. Kan du spela poker?
Utslagspoker kan väl alla spela så det kan jag. Sen vet jag inte riktigt, Johan påstod visserligen en gång att jag vann i texas.... men jag visste inte hur jag lyckades med det och han spelade i princip åt mig så det räknas väl inte. :/

34. Tycker du om att mysa/kela?
Mhmh.

35. Är du beroendemänniska?
Hm, mjaeao. Kanske lite.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, t.ex. min kusin och min systers man. ;)

37. Vill du ha barn?
Ja, men inte ännu.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja; engelska och finska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.

40. Föredrar du havet eller en pool?
Både och är väl nice, tycker om att bada så. Fast pool är nog bättre, där kan man bada året om. ;)

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Jag vet faktiskt inte nuförtiden.

42. Äger du dyrbara smycken?
Tror inte det, nöjer mig med lite billigare.

43. Vilket är ditt favorit program på tv?
One Tree Hill.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hur ska jag kunna veta? Alla är ju roliga på sitt sätt, duuh.

46. Sover du med gosedjur?
Ja, klart. Eller ok, har honom i sängen iaf. ;P

47. Vad har du för ringsignal?
Hallå hallå, jag måste prata med dig, jag vill säga en sak. Jag vill säga något viktigt till dig. Du måste svara nuu annars kommer ingen veta vad jag ska säga... blabla nånting ditåt. ;D

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten?
Jadå, eller mamma har sparat massa klänningar t.ex.

50. Flirtar du mycket?
Njae, vet inte?

51. Kan du byta olja på bilen?
Har inte testat, men tror att jag kan.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf.

54. Läser du dagstidningen?
Nej. Om någon skickar länk eller jag har jättetråkigt så kanske. ;)

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nix.

56. Dansar du i bilen?
Ibland kanske.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lugna Favoriter eller Rix FM, en muista.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Jobbtider för denna lördag + nästa lördag.

59. När var du i kyrkan senast?
På Tommys begravning.

60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet?
Ewa.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Vet inte, det var i alla fall då när vi var i Grubbnäsudden.

62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt till dig?
Hm, pappa kanske. Han förde min nyckel till stallet. ;)

It's driving me crazy

Varför är det alltid så svårt att komma på en bra rubrik som passar? Kanske för att man egentligen inte vet vad man ska skriva om i dagens inlägg. Who knows.

Jag vet i alla fall att jag lyckats komma igång med städningen idag, jag har hunnit dammsuga, tvätta och fixa lite allmänt. Och ja, jag vet att jag tjatar om det, I'm so sorry. Men snart är jag ju klar så då ska jag hitta på något roligare att skriva om, deal? Kan ju berätta redan nu att det mest troligt blir att umgås med ett tjejgäng imorgon. Äta gott och snacka skit - sånt som tjejer gör bäst alltså. ;) Inte ofta man hittar på något så det är på tiden.

Vet inte om jag har så mycket mer på hjärtat egentligen. Ibland undrar jag varför jag ens skriver blogg över huvudtaget, men samtidigt är det roligt att få skriva av sig ibland. Sen är det ju så att den som inte tycker att mitt liv eller min blogg är intressant nog (hey, who does?) behöver ju inte läsa isåfall. It's up to you. ;)

Ny vecka igen

Ja, då var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Det blev en lite seg start på den här dagen, men sen var jag och Anna och badade igen i Torneå. Det var skönt, och det gick så lätt att simma idag så det var roligt. Kändes nästan (observera nästan) som att man kunde simma hur mycket som helst. Hoppas vi nu kommer igång med simmandet lite mer ordentligt. Enda nackdelen med att börja simma mer är att kloret lär slita på håret, men då får man väl skaffa sig en badmössa. Tss.

Jag har faktiskt varit duktig och varit ute och promenerat också en sväng nu efteråt. Så idag har jag mest rört på mig, men även hunnit påbörja städandet lite i alla fall. Duktigt!

                                 

I can't let you go

Märkte just att det är några dagar sedan jag skrev något. Jag som brukar försöka hitta på något onödigt att skriva ner varje dag. Som nu t.ex. tänkte jag berätta att jag inte gjort så mycket intressant denna helg heller. Förvånad? Nej, tänkte väl det. På fredag jobbade jag på Eleven igen, och igår var det IKEA som gällde. På kvällen umgicks jag med Anna ett tag, vi snackade en massa som vanligt. ;)

Idag har jag mest tagit det lugnt och varit ute med Molle. Skulle ju ta tag i städandet (ja, jag vet att jag är seg) men sen kom jag väl på att det inte är så roligt så då har jag gjort... ja vad har jag gjort i stället? Inget vettigt i alla fall. Ehm.

I wish you were here

Idag blev jag återigen väckt av telefonen. Denna gång ringde den 07:07 för att vara exakt och klockan halv 9 befann jag mig på Eleven för att vikariera. Bra start på dagen, yeah. Det har alltså inte blivit av att städa idag heller, grr. Fast å andra sidan, får man välja mellan att städa och att tjäna pengar är ju inte valet såå svårt, eller? Jag slutade vid halv 4 så det var helt okej lång dag, imorgon blir det dock 8-16. Det är alltid så skoj att komma dit, barnen möter mig i hallen och det låter "Emma, vet du..." osv hela tiden. ;)

I helgen blir det väl att göra det vanliga - jobba på lördag och sen vänta på nästa vecka. Ungefär.


En dag som denna

Blev väckt klockan 05:00 idag av min käre far, typ tack. Hade tänkt vakna halv 6 eftersom jag tycker det räcker när man börjar jobba sådär tidigt. Tur i alla fall att jag lyckades somna typ direkt jag gick och la mig igår. Vaknade av en läskig dröm också, men lyckades somna om rätt fort. Tror jag var lite rädd för att försova mig, eh.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Har försökt sova lite efter att jag kom hem från jobbet men somnade aldrig, istället kollade jag tv eller läste. Var även ut en med Molle också en sväng. Nu på kvällen har jag ridit, skoj men jag lär ha träningsvärk imorgon, hoppas jag. Benen skakar redan.

Ändrade planer

Idag hade jag planerat att vakna (och kliva upp) vid 9 för att sedan börja städa efter frukosten. Jag vaknade 9 men kom upp ur sängen ungefär 40-45 minuter senare och satte mig här. Sen senare frågade Anna om vi skulle dra till stan en sväng, alltså blev det inte att städa idag. Jag hade ändå tänkt vara och kolla efter en bh idag så. Hittade tyvärr ingen, men jag hittade örhängen och strumpbyxor.

Igår var jag och badade med Anna. Vi skulle ju så stort börja simma lite mer regelbundet då tidigare men det gick väl några veckor mellan. Tyvärr inte alltid pga oss, vi vet ju som oftast inte när vi jobbar och så. Men som sagt igår var vi och det var skönt! Förhoppningsvis hinner det bli en gång till den här veckan. Imorgon blir det nog inte i alla fall, jag ska jobba 06:00 - 10:00 (slitet punkt se) och så har vi ridning på kvällen.

Nu ska jag väl göra något i några timmar innan jag ska sova. Måste försöka komma i säng lite tidigare när jag ska upp sådär pass tidigt. Får väl se hur det går när jag kom upp så sent idag. Fast då visste jag ju inte att jag skulle jobba imorgon. Hm.

Halloween

Det blev att dricka lite igår trots allt, Anna lyckades övertala mig fast jag först kände mig alldeles för trött. Det blev basta lite och sen något varv runt stan med vår personliga driver Jonne, innan vi drog på Akb en sväng och kollade på Basic Element. Sjukt mycket folk och sjukt varmt! Men det var väl helt okej, man kände sig dock nyktrast på stället eftersom alla andra verkade ha glömt att det finns en morgondag. Skönt nu dagen efter ändå att man tog det lugnt.

Det känns som att jag inte har varit hemma så mycket den här veckan, eller i alla fall om man jämför med annars. Tyvärr har nog mitt rum fått lida mest över det, det ligger saker lite överallt så jag vet inte riktigt var jag ska börja plocka? Hm. Får ta tag i det antingen idag eller imorgon, vi får se.

Fest igår

Sitter här och äter frukost trots fest igår. Anledningen till det är att jag om en timme redan har börjat jobba. Grrh. Nåh, jag visste om det när jag köpte dricka så det är eget fel ifall man är lite trött. Jag var ju i alla fall duktig och drog hem tidigare. Var dessutom inte ens ut på krogen alls så jag hade ju säkert kunnat må sämre idag. Ibland är man i alla fall halv-smart.

Idag vet jag inte hur det blir med utgång/drickande? Vi hade väl tänkt att det kunde vara skoj att vara förbi Akb eftersom Basic Element är där så vi får väl se hur det blir. Nu ser jag hur solen börjar titta fram här, suck. Kan det aldrig vara fint väder när man är ledig istället?!

RSS 2.0