På jobbet

Sitter på jobbet, har nyss börjat. Facebook funkar ej så jag får väl blogga istället då. Timmarna innan man ska jobba går alltid så fort så man hinner knappt göra något tycker jag. Idag hann vi i alla fall vara till stan och handla, samt plocka lite hemma. Sen gjorde jag även en ny maträtt till middag. Det blev faktiskt lyckat för en gångs skull! :) Det var kyckling med en chili cremefraiche samt en vitlök cremefraiche blandat i, till det serverades tagliatelle. Mums! :)

Annars så händer det inte så mycket. Det är det gamla vanliga, skola och jobb så man hinner inte med så mycket. Nästa helg kommer mamma, pappa, Emma, William & Molle och hälsar på. Verkar som att dom ska sova över också! :) Det ska bli kul. På lördag skulle nog även min moster komma och se hur vi har det.

Nu måste jag fortsätta jobba så man får komma hem nångång. Ikväll blir det fredagsmys! :)

Nytt liv

Från och med idag är det meningen att speciellt jag ska påbörja ett nytt liv. Det innebär då både att jag ska försöka stressa mindre men ändå orka med både jobb och skola. Skoluppgifterna ska börja göras direkt för att de inte ska framkalla stress samt panik när man kommer på att de ska vara inlämnade om någon dag. Motionen ska även den upptas, vilket jag har lyckats påbörja bra. (med risk för att säga för mkt) Igår promenerade jag i ganska prick en timme och idag höll jag väl mig till 30-40 min. Målet är att gå en timme varje dag men vissa dagar då det känns som att man inte hinner med det så blir det en kortare så att inte den blir en orsak till stress! Vi ska även sluta med allt vad skräpmat och snask heter. (JA, även cola) Vi har låtit det gå utför efter jul så nu blir det skärpning! På vissa plan är F inblandad men på vissa blir det lite svårare då det mest är jag som kan påverka det för mig själv. Han ska dock med på promenader och äta nyttigare han med. ;)

Sådär, nu är det nedskrivet så nu måste jag hålla det jag lovat! ;)


Love u, honey! <3

Kolla in....

http://tingsholmen.blogg.se/

RSS 2.0