William 1 år

Idag fyller William hela 1 år. :) Mosters (ja, och Freddes kanske okså lite ;) stora kille, tänk att det redan gått 1 år sedan du kom till världen! Grattis till världens bästa och gulligaste 1-åring!


Kramkillen, här kramar han sin fotboll! ;) busungen!


Sitter och funderar lite kanske? ;)

Sommar & sol...


Jag förra sommaren vid kukkolaforsen. Helt okej bild, bortsett från att håret skulle ha varit mörkare och smilet... normalt. ;) Långt hår har jag dock fått sedan dess!

Middagsgäster

Imorgon får vi middagsgäster! Det som bjuds är kotletter i het sås med ris till och till efterrätt ska det bli en kladdkaka! :)

Kotletter i het sås

5 dl grädde
2 dl turkisk yoghurt
½ dl soja
1-2 tsk sambal oelek 

Blandas och hälls över kotletterna.
Sedan ska det vara i ugnen i ca. 1 timme.


Mars

Då var vi redan inne i mars, känns faktiskt skönt att det börjar gå mot vår - trots att jag egentligen inte gillar våren på grund av allt slask och äckel.

Nu har jag för övrigt fått studielån och meddelat (typ) på jobbet att jag ska sluta, har dock inte fått veta hur länge till jag ska jobba så vi får väl se. Nu ska jag försöka få mig ett liv igen som inte bara innebär skola och jobb, har funderingar på att börja träna så vi får se om jag tar mig i kragen någon gång! Har i alla fall kommit igång med promenerandet så det går framåt.


F i sin nya randiga tröja! Så fin. :) ♥

RSS 2.0