My Life Would Suck Without You


Yesterday & today

Igår var jag duktig om jag får säga det själv. Jag var ute och gick med Molle i närmare 1½ timme, vi gick faktiskt på isen också. Solen hade vi även med oss, mysigt värre. ;) På kvällen var jag dessutom till gymmet med Anna, skönt!

Idag har jag då inte varit lika duktig, tyvärr. Har bara varit ute och gått med Mollsan i ca 40-50 minuter (en liten bit på isen idag också), och inhandlat lite alkohol inför morgondagens inflyttningsfest samt även kommit på att det dummaste som fins är att handla på en fredag! Den dagen jag flyttar hemifrån ska jag då försöka undvika fredagshandling så gott det går. ;)

Annars idag händer det inte så mycket roligt, funderar på att leka hurtbulle och köra lite med crosstrainern. Var ju så duktig i somras så jag steg upp, körde med crosstrainern, åt frukost och gick ut och gick. Den motivationen finns dock inte längre, men kanske kan få tillbaka den om jag har tur. ;) Tur i alla fall att man har hund(ar) så man "måste" ut och gå. Fast för mig känns det inte som ett måste, jag gör ju det frivilligt.



Bilder från igår. (Där ser ni även hur trött man kan bli efter att ha sprungit runt.. ;)

Cry Just a Little

Nu är jag hemma igen. Det känns lite tomt på något sätt, nästan som att något fattas, och det gör det ju egentligen för Fredde är ju kvar hemma hos sig och jag är här hemma hos mig. Tyvärr. Nej, men man måste faktiskt hinna sakna varandra också ibland. :) Den här lördagen blir jag ju faktiskt hemma också, ska faktiskt jobba då. Det var som ett tag sedan sist.

Annars då? Nästan direkt jag kom hem for jag iväg med Anna en sväng. Tror minsann att hon saknat mig, måå. ;) Sen har jag mest bara vilat tills vi var och simmade en sväng. Det var skönt att sitta och mysa i bubbelpoolen sen efteråt. På kvällen var det stall som vanligt, tror alla var lite små trötta för vi skrattade mest hela tiden. Haha. Imorgon blir det förhoppningsvis gymmet på kvällen. Eller ja, det BLIR gymmet om det inte kommer upp något annat viktigt.

Nu blir det att göra något annat ett tag, sedan blir det sova. Det är jobbigt att vakna klockan 6. :( God natt!


Tisdag

Det blev inte att åka hem idag trots allt, utan det blir imorgon istället. På riktigt den här gången. ;) Inte för att jag har hemlängtan, tycker det är rätt skönt att vara här. Dagarna känns mindre sega och enformiga på något sätt. Hem måste man ju dock förr eller senare, har ju som inte alla kläder osv här. Fördelen med att vara hemma är ju att man har alla sina egna saker, som t.ex. alla hundra par skor att välja mellan beroende på vad man ska göra. Haha.

Idag har jag faktiskt varit till stan en sväng. Lyckades hitta mig två tröjor på H&M och lite sådant nödvändigt. Måste ta och rensa bort gamla kläder sen någon dag när jag är hemma och köpa lite nytt roligt, fast på något sätt håller jag mig till samma färger hela tiden. Hm, borde kanske ta och köpa en grön tröja eller något bara för att chocka folk, haha. Nä, men jag har dom färgerna jag tycker passar mig, så tänker man väl samtidigt lite på att allt inte ska synas. ;) Nu drog jag iväg igen, I'm so sorry. Ska ta och se lite Simpsons nu istället och vänta på att Älskling kommer hem. :)

Strunt

Sitter hos Fredde helt ensam nu för tillfället, han är och jobbar. Stackarn. ;) Själv har jag pratat i telefon (den har ringt hela tiden ;s), diskat och dammsugit. Ska nog faktiskt ta och gå ut en sväng snart, trots att det snöar en massa. Måste ju röra på mig lite i alla fall, och så känner jag att jag behöver frisk luft. Får se hur långt jag ids gå, måste ju hitta tillbaka igen. ;) Inte för att jag tror att det är några problem. Efter det får vi se vad som händer.

Imorgon blir det nog att åka hem, om jag får för Fredde vill säga. ;) Har varit här sen lördag kväll, det blev alltså lite längre den här gången. :) Nä, nu ska jag nog ta och byta till lite bättre promenad-kläder och sen gå ut. Ciao!


Tjaba

Imorgon är det lördag! :)

Miss tired

Helt plötsligt kom en våg av trötthet över mig. Jag var uppe ur sängen kl 10 imorse så jag borde egentligen inte vara såhär trött "redan". Tror det kan bero på att jag varit och gymmat för ca 3 timmar sedan. Det var skönt som fan, men fortfarande lite jobbigt. Det tar ett tag att komma tillbaka tydligen, suck. Om jag inte jobbar på lördag så blir det nog att dra förbi där en sväng så det inte blir så långt mellanrum. Hade tänkt åka till Fredde antingen lördag kväll eller söndag på dagen så får se när han blir less på mig. ;)

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Varit ute på promenad med Molle som vanligt och så. Sedan så hamnade jag och Anna på villovägar i Vojakkala och tittade på hästar och drack te och åt syltkakor. Samlade lite vuxenpoäng alltså. ;) Det enda som återstår nu är väl gonatt-samtal med Fredde och sängen. :) På återseende!

God natt

Nu har jag nyss kommit hem. Eller i alla fall ganska så nyss. Har varit driver åt Anna ett tag idag. Kul kväll trots att vi var i princip ensamma i stan för det mesta. Typ eh, var är alla?! Det är tur att vi kan roa oss själva i alla fall. Innan det blev sådant så har jag varit i stallet också en sväng. På dagen var vi dessutom och åkte backe igen efter att jag varit förbi arbetsförmedlingen. Hihi. Rätt så nice dagar ändå när man är arbetslös, samtidigt som det ibland känns lite segt att göra samma sak varje dag. Nu står det i alla fall hos arbetsförmedlingen också att jag ska söka in på universitetet nu senast i april så jag har den valmöjligheten till hösten om jag nu kommer in, borde ju göra det men man ska aldrig vara för säker. ;)

Imorgon vet jag inte vad som händer. Borde verkligen ta itu med mitt rum. Det har liksom förfallit sen jag kom hem i söndags. Okej, nu kanske jag överdrev lite. Det ligger lite saker på golvet bara, och så en del grejer här på bordet. Fast egentligen så borde jag orka gå igenom mina kläder också, det finns en massa som jag inte använder längre bara för att... jag vet inte? Slänger man kläder får man dessutom köpa nya, eller hur var det? :D På kvällen ska vi väl eventuellt förbi gymmet också hoppas jag. Skulle vilja vara och simma också men det vet jag inte om vi hinner nu i veckan, det återstår att se. Nu ska jag nog gå och kramas med kudden och önska att det är Fredde istället. ;) Gonatt!

Saknar dig.

En annorlunda dag

Igår var jag förbi gymmet en sväng efter 10 dagars paus pga förkylning. Lite smått jobbigt om jag ska vara ärlig. :/ Förhoppningsvis går det lättare nästa gång! :) Känns skönt att vara back on track i alla fall.

Idag har jag umgåtts med Anna lite. Först körde vi runt lite i stan innan vi kom på den briljanta idén att vi ville åka lite backe. Sagt och gjort, hem och leta saker att åka med och byta kläder och sen ut till backen! Jävlar vad kul det var. :D Ibland har det sina fördelar att vara arbetslös. ;) Inte brydde vi oss heller om att det var typ -18 grader, vi är hårda brudar. Tss. Det var då verkligen dagens roligaste. Haha. Förhoppningsvis gör vi om det med lite fler tjejer här någon dag. Man ska vara barn så länge man kan, eller hur var det? ;)



Snyggt avslut måste jag ju säga... ;)

Måndag

Vad händer idag då, denna måndag? Ingen aning. Ska i alla fall gymma innan dagen är slut, fast inte ännu för mami tog bilen. Funderar även på att vara ut och promenera en sväng, men då upplyste Anna mig om att det är -20 grader ute. Jag blev nog lite lurad av solen, trodde inte att det var så kallt. Ut ska jag då i alla fall en liten sväng, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Right? ;)

Hemma igen

Ja, då var man hemma igen då. Har faktiskt kommit hem för x antal timmar sedan. Det är alltid lika skönt att komma hem, samtidigt som det alltid är lika tråkigt. Hemma är ju som ändå hemma, man har alla sina egna saker och så men samtidigt så trivs jag jättebra hos Fredde. :) Dessutom så är ju inte Fredde här. ;) Bilen blev dock kvar hos honom, får väl se när den kommer hem. Vet ju att den är i trygga händer i alla fall. Hah.

Har som inte hunnit, eller orkat heller för den delen, göra så mycket sen jag kom hem. På något sätt blir man alltid så trött av att åka buss. Konstigt nog har jag inte sovit ännu i alla fall, utan istället har jag varit med Anna en sväng. Vi var förbi och kollade in Johannas nya place. Man blir lite sugen själv på att fixa eget så man får inreda och hålla på, men med tanke på hur min jobbsituation är för tillfället så tror jag inte att det skulle vara så lyckat. Dessutom kanske det är onödigt att skaffa något eget här, har ju eventuellt tänkt börja plugga till hösten också så att. Nu drog jag iväg här lite, haha. Man får se sen i framtiden hur det blir och var man hamnar. :)



Svarta pärlan... ;) Lite blöt på bilden då min kära pojkvän håller på att tvätta den åt mig. :D Tack älskling. ;)

Testar

Sitter i bussen på väg hem nu. Tänkte passa på att testa att blogga med mobilen och se hur det blir. Har ju som ändå inget bättre för mig. ;-) Det verkar ju funka i alla fall, lite jobbigt dock att skriva med mobilen. Därför tror jag att jag skriver mer när jag är hemma. :-) Puss. :-*

New car

Sitter här hos Fredde och väntar på mat. Haha. ;) Fläskfilé och potatisgratäng, mums! Tidigare idag har vi varit och köpt en bil åt mig. Det blev en Audi 80 quattro, svart t.o.m. Efter det så har vi inte gjort så mycket, pysslat lite med bilen och så. Vi ska väl ut igen efter vi har ätit. Tänk vad mycket en bil kan göra, då har man något att sysselsätta sig med. Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat den här gången. Ha en bra alla hjärtans dag! :)

Natt igen då

Igår var jag ju som sagt förbi arbetsförmedlingen så nu är det fixat, från och med nästa månad får jag lite pengar därifrån. Inte mycket men alltid något. Har ju inte jobbat på några veckor nu så känns bra att man har något tills man hittar ett jobb eller börjar plugga.

I helgen är det ju alla hjärtans dag, som alla säkert vet. Vem har inte sett alla nallar med hjärtan, kort, rosor osvosv i affärerna? ;) Tycker inte att det är så speciellt egentligen, fast det kanske är roligare nu när man har pojkvän. Vi kom iofs överens om att presenter inte är så nödvändiga. Jag tycker då redan att jag har det (eller ja Fredde är ju ingen sak så jag kanske ska säga den ;) jag vill ha så jag är rätt nöjd ändå. :) Dessutom fick jag så fin present när jag fyllde år. :) Får i alla fall umgås med honom den här helgen, woho. Väntade först på samtal angående jobb, men det kom inget så jag antar att jag är ledig igen då. Hade ju tänkt säga jo om erbjudande kom men det kom visst inget. Förhoppningsvis en annan helg då, vill ju inte vara utan jobb helt!

Nu ska jag nog ta och packa ner sakerna i väskan och gå och sova. Skulle visst eventuellt umgås med Anna en sväng innan jag åker iväg så jag tänkte försöka vakna och komma upp lite tidigare. Wish me luck babes. ;)



Molle på språng, Molle sitter fint, Molle säger hej ;)

Dagens planer

Idag blir det att göra diverse ärenden på stan; vara förbi arbetsförmedlingen och Synsam t.ex. Fast först ska jag ta och klä på mig och gå ut på en promenad med Mr M, även kallad Molle. Det är lika härligt väder som igår, dvs soligt och hyfsat varmt. Känns nästan lite våraktigt! Och det är ju sååå skönt att vara ute och gå då. :)


Molle; gårdagens promenad. Han har gjort en liten "gång" i snön den lilla söten. ;)

Tisdag

Jag är uttråkad. Vill hitta på något roligt, men vad? Träna skulle vara jävligt roligt och välbehövt, men det kan jag tyvärr inte göra med risk för att bli värre istället för bättre. För tillfället känns det som att det enda man gör är äter, fast jag ändå inte äter så mycket egentligen. Det bara känns så när man inte får träna. Och ja, jag är medveten om att jag låter lite tjatig men jag är less. Inte får jag heller äta nåmer av den där c-vitaminsaken idag, man får visst bara ta en om dagen. Inbillar mig att det hjälper att ta fler men tydligen inte då. ;) Egentligen känner jag mig inte så sjuk för övrigt idag men orken saknas fortfarande och halsen är mongo. Har i alla fall orkat mig ut på en lite kortare promenad två gånger idag. Så jag har försökt göra något vettigt trots allt.

Imorgon borde jag nog vara förbi arbetsförmedlingen och se vad dom har att säga, har inte hört av dom sen i augusti när jag skrev in mig. En aning konstigt tycker jag. Har ju som inget jobb egentligen. Har ju iofs IKEA ibland på helgerna någon timme, men man kommer tyvärr inte så långt på det. Skulle kanske vara bra med en utbildning, då borde väl chanserna för att få ett jobb öka lite i alla fall? Börjar bli lite less på att strosa runt på veckorna och kanske jobba någon timme på helgerna då jag egentligen hellre är ledig. Nå, man ska väl kanske vara glad att man får lite pengar i alla fall? Finns ju alltid någon som har det värre. ;)


Haha, lite smått glad efter ett träningspass. ;) Från "förr i tiden" när vi gymmade...
 

HSM3 & Twilight

Idag hade jag äntligen tänkt ta mig tid att vara förbi gymmet. Det blev dock ändrade planer när jag vaknade med täppt näsa, ont i halsen, hosta och helt slut fast jag sovit ordentligt. Kändes lite surt att det skulle komma just nu, fast är väl inte så konstigt egentligen. Tyvärr. Ska kurera mig med en massa c-vitamin och hoppas på att orken i alla fall kommer tillbaka fort så jag kan gymma innan jag hinner tappa konditionen igen. Okej, så bra är den inte, men jämför man med tidigare så är den förbättrad och det är huvudsaken. Man vet i alla fall att det går åt rätt håll. ;)

Jaja, nu ska jag sluta gnälla om det. Istället för gym blev det att umgås lite med Anna på dagen. Och även nu på kvällen, fast då var även Jonne med. Vi kollade High School Musical 3, helt okej film. Igår var förresten jag och Anna på bio, då såg vi Twilight. Den var bra! :) Brukar inte tycka om filmer och tv-serier med vampyrer men den filmen var faktiskt i min smak. Kändes inte heller som att den var två timmar lång, vilket alltid är positivt. Det är jobbigt att se en film då man sitter och kollar på klockan hela tiden istället.

Nej nu ska jag ta och sova tror jag, tyvärr utan min älskling. :( Får väl ta och krama kudden helt enkelt, bokstavligt talat då. ;) Haha. Gonatt på er dudes.

Birthday

Jaa, igår fyllde jag alltså 20 år så nu är jag gammal. ;) Dagen firades först med moster med man, samtidigt som jag fixade det sista inför kvällen. På eftermiddagen dök även Fredde upp och joinade firandet. Fick även en jättesöt present av honom. :)

På kvällen vankades det fest så jag gjorde mig i ordning samtidigt som en viss satt och såg helt fascinerad ut. Måå, sötis. ;) Sedan så hjälptes vi åt med att fixa bål osv. Kom på att det är rätt praktiskt att ha en pojkvän, slapp göra allt själv. Haha. Lite efter att klockan slagit 20 hade de flesta hunnit komma och festen var i full gång. Det åts smörgåstårta, öppnades lite presenter (en del lite pinsammare än andra.. ;p), pratades lite allmänt om ja.. allt?, spelades lite Sanning och Konsekvens made by Emma and Sandra, dracks lite bål made by Fredde, sjöngs lite singstar osvosv. Det följdes sedan upp av ett krogbesök. Dock ett kort sådant för mig och Fredde då vi gamlingar blir trötta så fort och måste få sova. Sammanfattar man kvällen så var den bra, eller ja hela dagen var bra. Tror att det faktiskt är bästa födelsedagen hittills. :) Tack allihopa för alla...eh... fina.. presenter. ;D Och tack för att ni kom! Love you all. ;)

Idag mådde jag som tur var bra, var nästan lite orolig igår för bålen gick ner ganska lätt hos de flesta. Nåja, ingen större skada skedd. På morgonen hade vi lite "bakismat" kvar från igår - smörgåstårta så det blev det till frukost, eller ja lunch kanske man ska säga? Resten av den här dagen har jag ingen aning om vad som händer så det återstår att se vad som händer och fötter. Förslag någon?


Tjejerna vs killarna i Singstar... ;) (Tjejerna vann ;D)

Sista dagen

Nu är det inte många timmar kvar innan min "tonårs-tid" är över och jag blir vuxen "på riktigt". ;) Det känns ju lite läskigt när man tänker på det så, men annars är det ingen större skillnad när man fyller år. Man blir ju äldre, men det märks ju inte sådär bara. Har kommit fram till att det är bra att fylla år, det har aldrig varit lika lätt att få pengar. Nu ligger dom ju i brevlådan och det enda man behöver göra är hämta in dem, haha. ;) Nä, men faktiskt så är inte presenter sådär jätteviktigt för mig. Helt ärligt. En sak som jag tycker är lite konstig är att det redan är en massa personer som sagt grattis och jag fyller år först imorgon? Hallå, en dag för tidigt liksom! ;) Inte för att det spelar någon roll egentligen, jag bara säger.

Den här dagen har för övrigt gått i chillhetens tecken, och jag har inte gjort sådär överdrivet mycket. Diskat glas till imorgon, bäddat rent i sängen och varit ute på promenad med Molle. Tror minsann att kvällen får fortsätta likadant, ska bara ta det lugnt och vara hemma.. tror jag.

                                               
                                                   ... typ 3-4 år gammal ;)

Effektiva Emma

Idag har jag verkligen hunnit med mycket. Allt utom ta det lugnt i princip, haha. På morgonen var jag dessutom uppe före klockan 10. Okej, den var två minuter i, men jag hann ändå stiga upp innan klockan slog 10. Då var det i princip äta frukost och dra iväg till gymmet. Sedan så fördrev jag och Anna lite tid i stan också. Väl hemma så började jag städa innan jag gjorde tacos till middag. Och efter det har det liksom gått utav bara farten. Städade klart efter maten och sen var jag ut och gick en promenad med Molle, som avslutades med lite bus i snön. ;) Gissa vem som var mest snöig? ;D Har dessutom hunnit handla lite grejer till lördagen, och även färgat Emmas hår och bakat en sockerkaka. Igår bakade jag muffins också.

Imorgon funderar jag på om jag ska vara förbi gymmet en sväng och köra lite kondition, eller om jag ska sikta på en låååång promenad med Molle. Eller så gör jag både och? Har faktiskt börjat märka att min kondition blivit liiiite bättre. Den är långt ifrån bra, men den har varit ännu sämre om man säger så, så det går åt rätt håll i alla fall. Så nu vet ni det också. ;)

...

                                     You make me smile.. ♥

Valkyria

Idag var det ju tänkt att det skulle bli en sväng till gymmet. Det blev dock lite ändrade planer när solen sken och det var sådär perfekt väder då man bara måste gå ut och promenera! Så iväg bar det med lillasyster och Molle. Riktigt skönt att gå, och Molle håller nog med för han såg sådär extremt lycklig ut när han fick springa i snön. Fortfarande en liten bebis, fast han fyllt 1 år. ;)

På kvällen blev det faktiskt att åka till Kalix för att se Valkyria, inte för att vi inte har en biograf här i stan utan för att vi ville se den idag och inte vet när den visas här. Rätt så bra film faktiskt, eller i alla fall om man tycker att andra världskriget och sådant är intressant. Slutet hade kunnat vara bättre, fast egentligen hade man nog kunnat lista ut slutet om man inte varit så inne i filmen. ;) Om ni inte har sett den så se den, intressant och faktiskt spännande även fast man vet vissa saker redan innan.

Nu blir det att krypa ner under täcket och kolla lite tv-serier. Imorgon är det nämligen gymmet som gäller när man tagit sig upp ur sängen. Vilket jag hoppas på är tidigare än idag. Eh...host.

Eh

Den här helgen har även den spenderats hos världens bästa pojkvän, som dessutom är min. ;) Väntade på samtal från IKEA angående jobb men det kom inget. I alla fall inte vad jag vet om så då var jag väl ledig igen då. Lite tråkigt att inte jobba nästan alls, men vad kan man göra? Fick ju i alla fall umgås med Fredde då, vilket alltid är lika roligt. Igår hade vi sån tur med vädret också så solen sken och det var sådär lagom temperatur så det blev en promenad i skogen. Rätt mysigt, och dessutom bra att inte lata sig bara för att man inte är hemma! ;)

I veckan har jag en massa saker jag borde hinna göra. Fyller ju år på lördag så jag borde hinna städa ordentligt här i mitt lilla krypin, eventuellt baka lite också och så ska jag även hinna träna! Förhoppningsvis blir det gymmet redan imorgon. Nåja, har ju en hel vecka på mig så jag borde ju hinna. Det "jobbigaste" är att börja städa t.ex., då jag ofta hellre går ut på en promenad istället för är inomhus. Host. Nä, men det måste göras!

Nu måste det nog dock sovas lite. Känner att mina ögon börjar bli mindre och mindre så gonatt!

RSS 2.0