Äntligen

Äntligen har man ett fungerande internet. Det tyckte visst att det skulle ta en vilopaus igår, men som sagt nu är det tillbaka! Tur är väl det, det går framåt med betygssättningen av våra uppgifter tydligen. Får se om man klarar alla, eller om man bara klarar någon, eller ingen alls. Hemska tanke! Det är bara att hoppas på det bästa.

I helgen var det tänkt att vi skulle ha vinkväll men det blir nog en annan helg istället. Får se om jag och älskling drar till Luleå en sväng då, beror på vad han säger. :) Skulle vara skoj att komma iväg dit också ibland, så kanske man kan hälsa på någon på samma gång. Vet att Fredde ville lukta på bebis hos Tojan och Johan så får se om vi hamnar där en sväng eller om vi hälsar på någon annan eller ingen alls.

Nu tänkte jag nog inte skriva nåmer, det blev som stopp så jag avslutar här med att säga att jag har världens underbaraste pojkvän/sambo! :)


Helgen så långt

Tänkte bara uppdatera lite snabbt om vår helg hittills. Igår var det meningen att vi skulle ha fredagsmys med mysmiddag och vin. Det gick dock ej som planerat, trots att vi gjorde precis så som det stod i receptet, vinet var inte heller någon höjdare. Istället blev det att hämta mat från Max, och så låg vi i sängen och såg film, The Hangover som för övrigt var bra.

Idag har jag pluggat halva dagen, medan Fredde har varit till skjutbanan och diverse grejs. Nu har vi nyss ätit, vi gjorde ett nytt försök med mysmiddag och idag blev den lite mer lyckad. Vem kan misslyckas med kycklingsallad? ;) Nu snart ska vi gå över till huset här bredvid för att mysa lite i spabadet. :) Alltså helt nytt försök med lördagsmys, om man säger så. :) Förhoppningsvis går det nog bättre idag då!

Imorgon blir det att fortsätta plugga, göra den sista "lilla" delen innan jag slutligen ska lämna in det. Det känns dock närmare nu än på länge, längtar tills jag är klaaaar! :D

Nä, nu ska jag inte skriva så mycket mer så vi hinner gå och bada. Tänkte bara bjuda på lite bilder, bland annat så moster får se Fredde i glasögon. Enjoy. ;)


Älskling med ett par av glasögonen. ;)

Den äckliga maten som faktiskt ser god ut?

Dagens mys-middag! :) Mycket godare än någon konstig gryta. ;)


Plugg

Nu är man äntligen "ledig" igen! Har varit i skolan mån-ons och dagarna är så långa så det känns som att man knappt hinner vara hemma eller träffa Fredde. Nu är jag dock hemma i några veckor igen. Har "bara" en massa uppgifter att göra så man vet ju vad man ska göra när man är hemma. En del ska ju lämnas in senast på söndag så jag måste gå igenom dom jag har gjort innan jag lämnar in dom, samt börja och göra klart den jobbigaste uppgiften av dom alla. Som sagt, jag vet vad jag har att göra!

Nåja, förutom plugg vet jag inte vad som händer i helgen. Jag tycker ju det känns som att jag har helg nu så jag räknar nog med tors-fre till helgen. ;) Får se om det blir "vinkväll" med tjejerna från skolan nästa helg. Vi pratade om det igår i alla fall, men bestämde inget säkert så får se när det blir. :) Ser framemot det iaf! :D

Nä, nu ska jag sluta slösa tid här och dra mig mot stan och fixa så vi kan göra oss mat även idag. Sen efter det ta tag i allt pluggande! På återseende. ;)

Love u honey!

RSS 2.0