News

Nu ska jag börja det här inlägget med att "skryta" lite. Jag har nämligen lyckats gå ner i vikt igen, woho. (och pepparpeppar!!!) Nu är det inte långt kvar till mål 1, som för övrigt är att väga det jag vägde sist jag tränade. Behövs bara något hekto så är jag där. Det slutgiltiga målet är dock inte helt bestämt ännu, tar det lite som det kommer så får man se.

Vad händer annars då i mitt jätteintressanta liv? Ingenting. Eller ja, det vanliga kanske det heter. Gymmet någon gång i veckan, promenader, ridning på onsdagar osv. Det rullar liksom på. Börjar som bli less på att göra samma sak varje dag, när det dessutom inte är så överdrivet vettiga saker. Då menar jag alltså att det inte är något som ger mig pengar. ;) Men what to do? Måste dock börja fundera lite seriösare på min framtid nu igen. Kan inte ha det såhär nå länge till, det har ju snart gått ett helt år sedan jag slutade skolan. Dessutom fyller jag 20 nästa lördag! Mervi påminde mig om att det är då man blir vuxen "på riktigt". Thanks a lot. Haha, nämen det löser sig säkert, som min underbara pojkvän brukar säga. ;)

Nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och kolla lite serier. Mysigare att ligga i sängen. Sen ska jag väl förhoppningsvis sova i någorlunda tid så jag är vaken och uppe ur sängen före kl 10 imorgon. Kanske dagen känns lite längre då?

You're everything I need and more


En snabbis

Nej, inget snuskigt! Jag tänkte bara ta och uppdatera här en snabbis innan sängen väntar på mig, tyvärr kall och tom. Eller ja, full i påsar från dagens shopping är den ju, men tom på det sättet att det inte ligger en söt pojkvän där redo att agera kudde. ;)

Idag blev det alltså en shoppingresa, eller vad man ska kalla det, till Luleå med Anna och Johanna. Vi kom iväg lite senare än planerat men äh, varför ska man stressa? Vi var väl rätt sega hela dagen så vi var hemma först kring halv 8 eller något. Fick faktiskt med mig lite saker för engångsskull. Hittade mig en svart topp, ett svart + ett vitt linne, underkläder, en t-shirt med ett hjärta av silver på och så lite diverse smycken. Gick en del pengar, men ibland får man unna sig något fint.

Imorgon blir det att pallra iväg till gymmet och ta igen dom här dagarna då man inte varit där. Jag har ju visserligen inte legat på latsidan även att jag inte varit förbi gymmet sen i torsdags men i alla fall. :) Styrketränat har jag nog inte gjort destomer, så mycket väger inte det jag köpt idag, haha. Men nu är det nog dags att slänga ner påsarna på golvet och kramas lite med kudden. Gonatt!

Lite sådant

Helgen har varit hur mysig och bra som helst, som alltid när jag är hos/med Fredde. :) Nu var det ju extra roligt att träffas när det var så längesen sist. Förhoppningsvis blir det inte så långt mellan gångerna igen! Vi har faktiskt varit duktiga i helgen också och lyckats komma upp i någorlunda tid, och dessutom gått en promenad i skogen. Skönt. Fast sen blev man trött, fattar inte varför man alltid ska bli så trött av att vara ute? Nå, ska inte klaga. Rätt mysigt att bara ligga och vila mitt på dagen. Fick god mat av hjärtat även den här gången också. :) (Måste ju bara påpeka det ;)

Imorgon är det en ny vecka igen, och då blir det tydligen att åka iväg till Luleå en sväng. Känns lite som att man inte hinner vara hemma alls, men så kan det vara ibland. Får ta och försöka somna tidigare idag så kanske jag inte är så jättetrött i alla fall. Har sovit konstigt rätt länge nu, inatt var jag hur pigg som helst kl 4 t.ex. Lyckades som tur var somna om, annars hade jag blivit less på riktigt. Nä, nu tycker jag själv att jag bara skriver en massa strunt så jag ska nog ta och se vad jag ska ha på mig imorgon så man inte har det problemet på morgonen. Brukar alltid känna mig så stressad när jag ska någonstans. ;) Ciao!

(Btw, hjärtat om du läser det här så tack igen för allt. ♥)

Liten uppdatering

Nya  livet har börjat helt okej faktiskt. Var ju och gymmade i måndags som sagt. På tisdag var vi och körde lite kondition, igår styrketräning + kondition och idag har jag kört lite kondition. Utöver allt på gymmet har jag även promenerat. Kan ju vara så att man är lite extra hurtig nu för att det är i början, men det är nu det är som roligast och säkert lättast att gå ner i vikt osv så. Dessutom har jag inte haft så överdrivet mycket att göra under dagarna så då har jag använt min enorma fritid till att träna. :) Man måste vara smart. ;) Maten går även den helt okej. Lite svårt när man inte lagar maten själv dock men försöker tänka på det också.

Nog tjatat om det nu. Imorgon är det äntligen fredag, vilket för min del betyder Piteå. Äntligen säger jag bara! :) Som jag har väntat på den här helgen, och som jag har saknat Fredde under den långa väntan! Men imorgon, då jävlar ska det mysas. :) Idag blir det att packa ner lite grejs och så. Annars vet jag inte vad jag ska göra, hm. Nåja, det löser sig säkert sen.

Det nya livet börjar NU!

Nu är man nyligen hemkommen från gymmet, har varit och fått "introduktion". Tänkte att det bara skulle vara ett lätt pass idag eftersom vi skulle typ prova på olika maskiner, tji fick jag. Vi ska börja med att värma upp 10-15 min på crosstrainer eller roddmaskin, inget annat. Ehm. Efter det ska man köra sina åtta maskiner som är sådär lagom jobbiga. Jag har en där jag ska dra upp mig själv, haha. Det tar ett tag att lära sig den tror jag. ;D Sen ska man avsluta med 15-30 min konditionsträning! Var lite tungt nu såhär första gången men det var bara att bita ihop, det känns dock skönt nu efteråt. :) Vi fick även lova oss själva och varandra att börja äta frukost, lunch och middag varje dag. Ehm. Hur ska jag hinna trycka in lunch när jag äter frukost mellan 10 och 11? Men man måste ju äta rätt för att det ska ge bäst resultat. Det känns i alla fall jävligt skönt att ha kommit igång med det nu äntligen. Hoppas bara man orkar hålla på. :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Varit på stan med Johanna och fixat introduktionen för kvällen och handlat lite. Sen har jag även hunnit vara ute och gå lite med Molle. Det är nog i princip min dag, ifall någon skulle råka vara intresserad. Nu blir det duschen en snabbis och sen ta det lite lugnt och mäta lite kroppsdelar, hah.

Taconight

Igår jobbade jag 12 - halv 5. Rätt lugn dag, behövde inte stressa i alla fall om man säger så. Nåja, ibland måste man väl få ha lugna arbetsdagar också. Efter det var det hem och göra sig i ordning för tacokväll/girls night med Anna, Johanna, Ida & Hanna. :) När klockan slog halv 8 bar det av mot Johannas place, hon hade gjort så fint och dukat fram en massa olika saker till tacosen så det var bara för oss att börja äta när alla anlänt. Värsta service! :) Efter maten blev det lite snack om allt och ingenting, Singstar (of course) och lite sådant innan krogen. En jävligt bra kväll! Måste lätt göras om! Enda minuset var att det var för mycket folk på krogen och att Anna drog hem lite tidigare. :( Nåja, next time Anna! ;)

Idag vaknade jag visst 11:20 något, heheh. Drog visst liiiite sovmorgon? Men kanske inte så konstigt när man var hemma halv 4 och lyckades somna vid halv 5 kanske. Mådde som tur var bra som fan, glad och pigg som jag vet inte vad. ;) Kanske för att jag fick prata lite med Fredde, hihi. :) Nåååja, resten av den här dagen då? Det blir nog att fara förbi Johanna och hämta lite saker som blev kvar igår, eventuellt sola lite och sådär. Ta det lite lugnt och njuta av en bakisdag utan jobb för engångsskull. Tycker det är skönt dagen efter, man har som ett lugn i hela kroppen, eller ja jag har det i alla fall. ;) Typ ler åt allt, haha. Imorgon blir det äntligen att fara och kolla vilket gym man ska börja på, woho. Jag har längtat. Helt ärligt, jag vill börja träna igen!

Stuff

A is for age: 19, snart 20.
B is for booze: Egna drinkar? ;) Bacardi, aquatini osv.
C is for career: Haha, kassör @ IKEA... ;p
D is for dessert: Enda fikan jag äter är väl typ bulla och sådant hembakt.
E is for essential items to bring to a party: Vet icke.
F is for favorite song at the moment: Lyssnar mycket på Nickelback nu, och så på Hinder - Without you.
G is for girlfriend: Anabana.
H is for hometown: Haparanda.
I is for instruments you play: Kan lite piano.
J is for jam or jelly you like: Hallon.
K is for kids: Vad svarar man på denna? Barn är söta.
L is for living arrangements: Nope.
M is for mom's name: Barbro.
N is for name of your best friend(s): Ni vet nog vilka ni är.
O is for overnight hospital stays: En gång, tror jag.
P is for phobias: Fötter, möss.
Q is for quote you like: Kommer inte på något nu.
R is for relationship that lasted longest: Hm, vet inte riktigt vad vi är inne på men snart 2 månader sen vi träffades iaf. :) Svårt att veta från när man ska räkna... ;)
S is for sexual position: Haha.
U is for unique trait: Dunno.
V is for vegetable you love: Gurka.
W is for worst trait: Hm, vet inte.
X is for x-rays you've had: Ingen aning.
Y is for yummy food you make: Tacos. ;d
Z is for zodiac sign: Vattuman.

Kan man ha så här tråkigt?

Tydligen. Idag har jag inte gjort nästan något alls. Det har varit svinkallt, så planerna på en jättelång promenad lades på hyllan ett tag i alla fall. Till slut trotsade jag kylan i alla fall och gick ut på en ganska lång, men inte jättelång, promenad. Tog även en lite kortare på kvällen, fast då ville t.o.m Molle in fort som fan så det fick bli en kortis. Annars idag har jag plockat lite i mitt rum och så bara. Som sagt, tråkigt. ;)

Igår när jag och Anna satt och kollade på gamla bilder på oss började jag sakna den där härliga bruna färgen som jag har på vissa bilder. Alltså, hudfärgen. ;) Även hårfärgen på en bild, fast jag vet inte riktigt är ändå helt nöjd med den jag har nu. Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här, men som sagt jag har tråkigt. Och jag vill vara med Fredde för jag saknar honom. Och... jag vet inte. Typ tyck synd om mig inlägg? Tss. Ska sluta skuma nu i alla fall och försöka hitta på något. Om någon har något förslag så kan ni ju klottra ner det på kommentarer! Tack på förhand och adjö.

Natt igen

Ännu ett natt-inlägg, hm. Ändå har jag sett klart alla 90210-avsnitt som kommit ut. Idag kan det dock bero på att jag råkade sova till 11 fast jag hade tänkt vakna klockan 9. Så det kan gå ibland. ;) När jag väl hade kommit upp ur sängen klädde jag på mig och drog till stan med Anna. In på banken och la in lite pengar, sen på ICA och handlade lite bakningsgrejer eftersom Anna tänkte baka. Vi landade sedan hos Anna där vi var några timmar och kollade tv, sjöng Singstar (nyktra, mm.. ;) och snackade lite goja. Trevlig och lugn dag! :)

På kvällen blev det ridningen igen, äntligen! Red Romeo och det var helt nice. Roligt att rida igen. Imorgon (idag) kanske det blir att dra och simma lite om vi inte har träningsvärk eller någon annan dålig ursäkt för att inte dra. Funderar på att börja gymma igen, ska nog dra förbi där på måndag och kolla lite priser och lite sånt. Borde ju ha tid för det en gång i veckan i alla fall. Förhoppningsvis kan man ta så att det går att avbryta när man vill ifall man känner att man inte hinner/något annat dyker upp. Nåå, fårse hur det blir med allt, men träna borde man dock göra! Satt och kollade på gamla bilder på mig själv och insåg att jag minsann var smalare i åttan t.ex. Dessutom gick jag helt plötsligt ner typ 3-4 kilo sist jag gymmade lite sådär halvt regelbundet innan jag blev lat, så kanske värt att testa igen. ;)

Nåja. Nu dags att sluta skriva en massa strunt och ta och bege sig mot sängen som tyvärr är full med kläder. Grrh. Gonatt i alla fall.

Nattuggla

Ja, här sitter man då igen mitt i natten. Trött men ändå inte i sängen. Hm? Nej, men jag skyller på 90210! Var tvungen att komma ikapp så då har jag sett flera avsnitt per dag ungefär. Nu är jag dock ikapp så nu kanske jag börjar sova tidigare. Yeah right ungefär. Heh. Nå, har ju bara mig själv att skylla sen om jag är trött eller så. Host.

Nåja. Igår och idag (läs måndag och tisdag) har jag jobbat lite på Eleven. Denna gång på en helt annan avdelning, eller avdelningar kanske man kan säga. Var på två olika idag så. Rätt roligt att jobba där också ibland, blir lite omväxling från IKEA. ;) Har även funderat på att söka in på högskola till hösten, är dock inte helt säker ännu på vad och om jag verkligen ska och vill börja plugga, men tror att jag ändå ska söka in så kan man börja ifall man kommer in och känner att man vill. Orkar då inte gå runt och göra ingenting och jobba lite då och då, har alltid sagt att jag inte ska bli en sån som bara går hemma efter gymnasiet. Och vad har jag varit? Jo, just det. Fast jag har ju jobbat i princip allt jag fått jobba så egentligen är det inte mitt fel. Fårse då om man får tummen ur röven och börjar göra något åt saker och ting då. Man måste (eller måste och måste men det underlättar nog) flytta också och så så det är ju inte bara att dra iväg. Någonstans vill man ju helst bo, helst någonstans där man har tak över huvudet, elektricitet och rinnande vatten. ;) Nå, som sagt det är bara funderingar än så länge, men snart börjar det ju bli dags att lämna det trygga fågelboet och stå på sina egna ben.

Nu ska jag ta och kramas med kudden och önska att det är min andra så kallade kudde, Fredde. ;) Night dudes!

I miss you

På gång

Idag har jag varit duktig. Har varit och gått i ungefär en timme på dagen och så tog jag en liten promenad nyss också. Har inte stoppat i mig något "dåligt" heller trots att jag bakat bulla idag. Så nu är jag på god väg igen, får hoppas att det håller i sig tills mål ett är nått i alla fall. Det är inte så långt kvar, woho. Tror inte jag ska vara för hård mot mig själv den här gången dock, det kanske håller lite längre då också. ;) Blir egentligen nöjd om jag skulle lyckas gå ner några kilon bara. ;d

Nog om det nu. Annars idag har jag, förutom promenerat och bakat bulla, varit och shoppat lite med min syster. Vi köpte en massa babykläder och sådant. Jag köpte en svart body med spöket Laban på åt den lille filuren. :) Lite annorlunda shopping idag, men det behövs ju nu så.

Ikväll vet jag inte alls vad det blir att göra, mest troligt blir det nog att ta det lugnt och kolla tv eller film eller så. Jobbar ju imorgon, dock inte så tidigt och inte så länge så det är nog inte så farligt. Lite tråkigt bara att jag jobbar både imorgon och nästa lördag. Vill ju hinna umgås med Fredde också, saknar ju honom redan. :( Det är så tråkigt att sova ensam, man har ingen att prata med innan man till slut somnar och inte heller någon som håller om en/att hålla om. Nåja, det löser sig förhoppningsvis. :) Nu ska jag nog sluta svamla här och börja göra något. På återseende.

Kanske lite sent ute?

Varje år kring jul frågar folk "vad önskar du dig i julklapp?" Det här året har jag svarat "pengar" eller "jag vet inte". Men nu har jag minsann kommit på en massa saker jag vill ha. Men nu är det ju försent! :( Har t.o.m en önskelista nu:

1. Bil
2. Laptop
3. Mobil

.... okej tror ju inte att jag skulle få dom sakerna heller. Eventuellt en mobil för det är billigast på den listan. Fyller ju iofs 20 om mindre än en månad, så ni som vill ge mig presenter, där har ni lite tips. Haha. ;D Hm. Nej, men det blir att spara så man så småningom kan köpa sakerna på listan, en efter en. Sen kanske man kan sälja lite saker också? Bilen är ju i princip redan såld. ;o Datorn lär ju säljas om det blir köp av laptop osv. Äh, nu svamlar jag en massa så jag säger adjö nu.

Tidsfördriv

13 HAR DU:
Ett förhållande; Jo. :)
En bästa vän; Jopp.
Haft ett seriöst förhållande; Har ett nu, så ja.
Dejtat en av dina bästa kompisar; Alltså njaeao.
Blivit kär vid första ögonkastet; Typ. :)
Fått ditt hjärta krossat; Njaeao.
Haft ett one night stand; Är inte sån.
Skrikit åt en lärare; Kanske nångång.
Kysst någon och sedan ångrat dig; Ja.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är; Nej.
Några smycken som kostat över 1000 kr; Säkert inte.
Snusat; Aldrig.
Rökt; Testat, tyvärr.

12 DAGENS:
Klädsel; Jeans och tröja. Nu på kvällen mjukisbralls och samma tröja.
Smink; Mascara och foundation.
Frisyr; Löst helt vanligt, som vanligt då.
Låt; It's not over.
Vill ha; Min kudde (Fredde) här. ;)
Sjuka; Ingen vad jag vet.
Drog; Ingen.
Saknad; Fredde. :(
Köp; En massa.
Godis; Inget.
Attityd; Upp och ner.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Inte så mycket. Men igår SA jag "haha, jag ser ut som ett troll".... ;)

11 FÖRSTA:
Bästa kompis; Typ Johanna?
Bil; Toyota.
Kärlek; Dennis.
Husdjur; En fågel.
Semester; Sandviken.
Jobb; Sommarjobb i Leipijärvi.
Köpta skiva; Absolute music något.
Piercing; Ingen, öronen räknas väl inte.
Konsert; Fagge?
Fylla; 16?

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig; Anna.
Personen som du kramade; Fredde. :)
Personen som ringde dig; Fredde igen.
Personen som du ringde; Enligt samtalslistan var det Fredde här med, hm. ;p
Personen du sa 'jag älskar dig' till; Vet inte.
Alkoholdrycken; Jadu, bacardi säkert?
Bilfärd; Hem från stan idag med Anna.
Filmen du såg; Vet inte.
Gången du grät; Vet inte.
Måltiden; Åt en smörgås för inte så längesen.

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm; Tror det.
Våga hoppa bungyjump; Tror det.
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Nja, beror på.
Kalla dig själv lycklig; Jåo.
Hellre ta bilden än vara med på den; Jo.
Kunna gråta över en kille; Jo.
Kunna gråta över en tjej; Jo.
Ljuga för någon; Vit lögn drar nog alla någon gång, tyvärr.
Kunna springa 50mil; Nä.

8 VAD:
Gör du just nu; Svarar på ett sms.
Ska du göra imorgon; Jag vet inte riktigt, städa kanske om jag är ledig.
Säger du till dig själv när allt känns svårt; Ingenting egentligen, är bara allmänt down tills något får mig på bättre humör.
Har du med dig in på bio:n; Popcorn.
Är det för färg på dina byxor; Svart.
Är det för väder hos dig just nu; Kallt.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet; Helheten skulle jag tro? Är dock svag för fina ögon. ;)
Skulle du göra om du vann på lotto; Köpa en bil. ;d

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Tröja.
2. Strumpor.
3. BH.
4. Trosor.
5. Byxor.
6. Örhängen.
7. Glasögon.

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet; Inte så värst.
Hur gammal blir du nästa födelsedag; 20 blir jag om exakt en månad.
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Mjao.
Använder du huvtröjor; Sällan, men det händer.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar; En tatuering maybe.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta; Lite olika, beror nog mer på vem personen är istället för vad den har eller inte har mellan benen. ;)

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång; Solnedgång.
Sommar eller vinter; Vinter.
Vilken ålder har varit bäst hittills; 19. ;)
Sova på sida, mage eller rygg; Sida.
Kramar eller kyssar; Både och. :)

Det nya året

Det nya året skulle bli början på det nya livet. Det har dock inte tagits så jätteseriöst... ännu. Vi kom väl överens med Anna om att det skulle börja igår, alltså kan man väl egentligen inte säga så mycket ännu. Men jag ska på riktigt skärpa till mig nu! Man sparar både pengar och kilon om man inte köper korv, pizza, hamburgare, godis, chips osv så ofta. Right? Jag kan ju passa på att skryta med att jag, trots att jag inte skärpt till mig ännu, gått ner i vikt sen jul. Anledningen? Ingen aning, men glad blev jag. ;)

Nog om det nu. Annars så har det inte hunnits med så mycket ännu på det nya året. Kom hem från Piteå idag, har varit där sen söndag och blivit bortskämd återigen. (Tack igen, hjärtat mitt ;) Fast den här gången har jag diskat och bäddat sängen i alla fall så jag har inte bara latat mig, hah. Som vanligt gjorde vi inte så mycket, men hey man måste ha lite semester ibland. Vi hann dock vara och hälsa på lite, trevligt. ;)

Imorgon hoppas vi på ledigt så jag och Anna kan dra på köpcentret en sväng, har märkt att jag skulle behöva en eller två nya tröjor och så kanske eventuellt underkläder. Men som sagt, det går inte att planera och spika något bara sådär när man inte har ett fast jobb med fasta scheman så vi får se hur det blir imorgon. Håll tummarna för ledigt! (;

2009

Det slog mig just att det blir ett nytt år efter nyårsafton. Typ coolt liksom? Haha, nä men nog har jag ju vetat det. Tänkte bara inte på att det var 2009 redan. ;o Kanske borde ta och skriva lite om året som gått någon dag, om jag orkar. Men kan säga redan nu att 2008 var bästa året hittills. Speciellt sista månaden. :) Mååh.

Kvällen idag blev rätt bra. Vi hann dock inte med att sjunga Singstar, tungt besviken! ;) Tss, skoja bara. Nog hinner man. Och det var kul förde. Saknade dock Fredde lite smått. :( Nämen som sagt, det var en bra kväll ändå. Hoppas att ni andra också haft det. Nu ska jag sova, dock utan min kudde (även kallad Fredde och hjärtat ;) men det kanske går ändå. Om jag har tur. Gonatt!

RSS 2.0