Tomt

Fredrik Olofsson, jag saknar och älskar dig mest i hela världen. Du och jag älskling!


About us

Vad heter ni? Emma & Fredrik.
Hur träffades ni? Efter en julshow på Western Farm i Boden. Båda tog visst fel buss, som visade sig vara jätterätt! :)
Hur länge har ni varit tillsammans? 6 månader, snart 7.
Är ni förlovade? Yes. :)
Bor ni ihop? Inte ännu, men nästan.
Har ni barn? Nej, men om några år?
Har båda körkort? Ja.
Isåfall, vem kör bäst? Fredde. ;)
Kommer du ihåg er första kyss? Klart!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Fredde. :)
Vem är äldst? Fredde.
Vilka stjärntecken är ni? Vattuman och skytt.
Vem fyller först på året? Jag.
Vem är längst? Fredde.
Vem sjunger bäst? Fredde.
Håller ni i handen på stan? Eh, vi gör nog alltid det. ;D
Kände ni varann innan ni blev ihop? När vi blev tillsammans kände vi väl varandra någorlunda i alla fall, men inte när vi träffades första gången, även fast det kändes som det. :)
Vad har ni gemensamt? Typ allt nästan.
Blev du kär i första ögonkastet? Japp.
Har ni någon speciell låt? Nickelback - Too bad ;)
Har ni några "fri kort"? Nej.
Har ni stora framtidsplaner? Mjao, det kan man väl säga.
Har ni gråtit i varandras armar? Hm.
Har ni varit utomlands tillammans? Inte ännu, men båda är sugna så får se om det blir av.
Vilket är ert bästa minne? Förlovningsdagen, första kvällen osv. Svårt att välja.
Vem lagar bäst mat? Fredde.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser och ser tv kanske, eventuellt tar en promenad eller hälsar på någon.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jopp.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 20 mil.
Blir du lätt svartsjuk? Hm, både ja och nej tror jag.
Brukar ni bråka? Med risk för att säga för mycket men vi har faktiskt aldrig bråkat! *pepparpeppar!!!!!*
Ringer eller SMS:ar ni mest?  Ringer.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen kanske, med dom lååånga ögonfransarna. :)
Pratar någon av er i sömnen? Fredde jo, men jag har tydligen också gjort det någon enstaka gång. Komiskt från bådas sida, något man skrattar åt på morgonen. ;D

No surprise


En bra-dålig dag

Idag har det varit en jättebra och mysig dag, men samtidigt har den varit rätt dålig. På dagen var jag och Fredde till Leipijärvi och solade och badade. Hur mysigt som helst! :) På kvällen blev dagen dock mindre mysig, Fredde åkte hem så nu är jag hemma i Happis helt ensam. Som tur är har han semester snart. Tyvärr kan vi inte göra något kul då för jag jobbar, är som sugen på att åka någonstans och ha lite skön semeseter men det får väl bli sen nångång. Man kan ju inte få allt. ;)

Imorgon blir det jobb för mig, är ledig tisdag, fredag och söndag denna vecka. Till helgen blir det Piteå en sväng, sen blir det att vara här typ hela juli så jag kan jobba. Blir väl kanske nån sväng till Piteå nångång så Fredde får hämta saker han glömt, eller så och så ska vi väl på Rix FM-festivalen i Luleå. Annars blir jag hemma hela sommaren, så ingen kan säga att jag inte är hemma nu i alla fall. ;) Den som vill umgås har säkert mitt nummer. ;)

Nej, nu blir det snart sängen för mig så man orkar imorgon. Får ta en kudde att krama när det saknas någon i sängen. ;) Gonatt!

Älskar och saknar dig, hjärtat.


Midsommarhelgens planer

Imorgon är det midsommar, och vad händer då? Jo, jag ska fira min första midsommar här i Piteå tillsammans med min älskling, en massa god mat (grillat), några flaskor mumsig dricka samt även ett gäng andra trevliga prickar. Vi ska väl bara äta gott och spela kubb och umgås lite sådär allmänt. Hoppas det blir skoj! :)

På lördag kommer mamma, pappa, Emma och William hit och hälsar på. Vi får väl hoppas att både jag och Fredde mår hyfsat bra då, host host. Nog ska det gå bra! Kul att dom kommer hit så dom får se vart jag till slut kommer flytta, och även att dom får träffa Freddes mor och far. På söndag tänkte vi dra på Ikea, men vi kom på att vi struntar i det och tar det sen nångång istället. Det blir nog bra. Fullt upp hela helgen. ;)

Nu ska vi väl snart bege oss mot sängen så man inte sover bort hela dagen imorgon, och så man orkar hela kvällen. Gonatt på er och hoppas ni får en trevlig midsommar! :)

Förlovning 14/6-09

Igår var det ett halv år sen jag och Fredde blev tillsammans. Det var även datumet för vår förlovning. Japp, vi har förlovat oss i helgen. :) Som sagt, datumet är 14/6, men med vår tur var det ingen restaurang som hade öppet på en söndag. Jaha tänkte vi, hur gör vi nu då? Jo, vi firade redan på lördag med restaurangbesök och spa-bad hos svärmor och svärfar. Det blev en helt perfekt kväll med god mat (oxfilé meny), fördrinkar, drink till maten, och champagne och levande ljus till badet. Mys på hög nivå! Helt underbart, tack älskling för den bästa kvällen man kunde få!

Vi kom på den här idén redan i slutet av mars/april och har haft ringarna sen i maj. Vi funderade på vad man skulle ta för datum, midsommar, nyårsafton och julafton blev dock ganska fort uteslutet. En egen dag var vad vi ville ha, vi funderade på ett-årsdagen, men det kändes som att det var för långt bort. Då kom vi på att vi gör det efter ett halv år, en del kan tycka att det är lite väl tidigt, men för oss känns det rätt och det är huvudsaken eftersom vi gjorde det för vår egen skull. Det har varit mycket tissel och tassel för vi ville att det skulle vara hemligt. Vi ville även att folk skulle få märka det själva, tyvärr blev det ju lite svårt med mina kompisar, sorry för att ni inte fick ett mer personligt meddelande men förhoppningsvis är ni ändå glada för min skull. ;)

Igår, på rätt dag, var vi och grattade Magsnus som fyllde år, samt hade "förlovnings-fika" med familjen i det stora huset här på gården. ;) Man kan väl säga att min helg har varit rätt bra, eller nej, väldigt bra! :)

Jag älskar dig, Fredrik Olofsson.



Tack svärmor för bilderna och svärfar för skjutsen.
Till mamma och pappa; synd att ni inte var här, men tack för att ni finns.


Suck

..............................................

Audi a4


Nu har vi köpt bil. :)

Uppdatering av mitt liv

Nu har det ett tag sedan jag skrev så jag tänkte uppdatera lite så ni vet att jag lever. Vad har då hänt sen sist? Mycket, men ändå ingenting nytt egentligen. Mitt liv ser ungefär likadant ut som sist jag skrev; jobbar, är här hos Fredde och umgås med vänner när jag är hemma och hinner. Det är mycket som ska hinnas med när jag är hemma, jobb, vänner och familj, allt på några dagar. Nu har vi dock börjat  vara i Happis lite oftare, mest för att jag oftast jobbar på helgerna.

Ikväll ska vi och kolla på en bil, får se om det blir köp eller inte. Annars ska jag väl inte göra så mycket idag. Tänkte sola lite om solen kan hålla sig framme utan att gå i moln hela tiden. Sen ska jag göra mat så vi kan åka iväg nästan direkt älskling kommer hem. :)

Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, men nu vet ni att jag också finns. Ska försöka börja skriva lite oftare om jag hinner och orkar, det är ändå rätt roligt. Vi hörs!


RSS 2.0