Måndag

Idag har man då blivit moster till en liten pojke. ;) Grattis mamma Emma! Spännande att se vad det blir för namn, verkar som att det jag kom på är ett starkt alternativ i alla fall.

Annars händer det inte så mycket speciellt. Sitter hos Fredde som vanligt, har pysslat på lite här medan han är och jobbar. Nu funderar jag på att gå ut och gå eller något innan jag ska duscha. Det låter dock som att det är lite blött ute, så vi får se hur långt det blir att gå. Har ju nämligen vita skor med mig den här gången.... Kanske inte det allra smartaste, fast igår när jag åkte hemifrån var det ingen snö ännu. Nåja, får tvätta dom om dom blir smutsiga. ;)

Fredag kväll i Haparanda

Igår (läs torsdag) var jag faktiskt och inhandlade de där vita skorna som finns på bild i det tidigare inlägget. Tur att jag fick lite mer pengar idag! ;) Tyvärr finns det fortfarande en massa saker som jag vill ha. Varför kommer man alltid på en massa saker efter julafton och sin födelsedag?! Nu skulle jag ju veta direkt vad jag skulle säga om någon frågade vad jag vill ha i present, dvs Escada parfymen t.ex.

Idag (det blir alltså fredag) har jag varit och simmat med Anna. Den här veckan har jag varit rätt duktig med tränandet. På måndag och tisdag var jag på vibrogym, onsdag hade jag ridning, igår var vi och gymmade och idag då simmat. Ska även och gymma imorgon på morgonen innan jobbet. Utöver det har jag även promenerat varje dag. :)

Nu på kvällen har jag umgåtts med Anna, Hanna och Ida i några timmar. Rätt så roliga timmar, vi har svamlat och pratat och svamlat och skrattat och ja.. ni ser ju. Alltid lika skoj att umgås med brudarna! ;) Måste ju passa på medan jag är hemma. Imorgon blir det nog utgång med samma tjejer som idag, minus Ida och plus Johanna. Lite invecklat så men ni kanske förstår?

På söndag blir det Piteå igen, woho. Har saknat Fredde hela dagen, okej saknar ju honom alltid men det har som varit mer idag av någon anledning. Nåja, inte länge kvar. Hemma måste jag ju också vara ibland då vännerna och familjen tyvärr är här. Skulle vara bra om jag skulle kunna flytta hela mitt liv till Piteå, dvs att alla människor följer med. Hade ju varit rätt nice om det gick. ;)

Oj, det blev visst ett ganska långt inlägg. Därför sätter jag punkt här och börjar bege mig mot sängen så man orkar upp vid 9 imorgon och gymma, och sedan även jobba några timmar. Godnatt!

♥F

Mera vill ha

    

Måste nog vara förbi och kolla på dem imorgon igen... ;)

Onsdag

Onsdag idag då, vilket betyder att jag är hemma igen. Eller ja, hemma i Happis. Har ju typ två hem nu egentligen, har märkt att jag börjat säga hem till Piteå nu. Eh? ;o Nåja, inte så konstigt är ju typ lika mycket där som här. Vissa tycker nog att jag är mer där. ;) Trivs ju där, och det känns som att vi gör mer där än vad vi skulle göra här. Det känns som att det inte finns lika mycket att göra här.

Nåmen i alla fall, nästan direkt jag kom hem drog jag till stan/torneå med Anna och Johanna. Jag som inte tänkte köpa något, och inte heller orkade prova något först, kom ut från Gina Tricot med en påse innehållande en tunika/klänning/tröja (vad det nu är) i en rätt så härlig sommarfärg. :) På skopunkten hittade jag några par skor, som vanligt alltså. Jag hittar alltid skor. Vilket nog syns om man kollar garderoberna här hemma. Skor är fint, och skor behöver man! ;) Fast idag var jag duktig och lät bli att köpa några. Fast vänta bara, det kommer nog. ;)


Escada - Ocean Longue     LOVE by Lily Prue

Även dessa är saker jag inte skulle säga nej till... ;)

You found me


Gym

Jodå, jag tog mig upp idag och drog till gymmet med Anna vid 9. Trots att det är lördag och jag helst ville sova lite mer. Känns bra i alla fall att man tog sig upp och pallrade sig dit! Nu har jag just ätit frukost, och ska snart ut och gå en liten sväng med Molle innan jag ska göra mig redo för att köra till Piteå. ;)

Ny design

Nu har jag äntligen vågat mig på att ändra lite i bloggen! Har tänkt göra det flera gånger men inte riktigt vågat, men nu så. Och det blev som jag ville ha det redan från början när jag gjorde den här bloggen, woho! :) Känns nytt och fräscht trots att det egentligen inte är så jättestor skillnad.

Torsdag

Idag har jag varit duktig. Jag har varit ute och gått med Molle i det härliga vårvädret i ungefär en timme. På kvällen har jag dessutom varit och gymmat med Anna och Johanna, skönt! Nu har jag haft tre så kallade träningspass den här veckan, och jag har tänkt försöka klämma in ett till på lördag innan jag drar vidare mot Piteå. Vi får dock se hur det blir med den saken, man brukar ju inte vara så morgonpigg på en lördag. ;D

Imorgon måste jag ta och försöka städa mitt rum lite. I alla fall fixa det värsta så det ser lite trevligare ut när man kommer hem sen. Allt känns bara så rörigt när man inte har någon ordning på sakerna. Skulle även behöva gå igenom mina kläder, men det får nog bli ett senare projekt, rummet är viktigare just nu. Självklart ska jag även hinna med min dagliga promenad också. ;)

Nu ska jag nog snart ta och krypa ner under täcket. Är grymt sugen på att läsa en bok, men jag har ingen oläst. Hrmf. Hoppas på att böckerna jag beställt tillsammans med Anna kommer imorgon! :)

Nå jåå

Jag måste bara få säga att jag har världens bästa pojkvän. Älskling, du är bäst! ♥

Vibrogym

Det var visst ett tag sedan jag skrev sist. Det har väl inte hänt något speciellt; i lördags jobbade jag och på kvällen var jag med Anna och Ida och hade det trevligt. :) Söndag åkte jag till Piteå och kom hem idag, som vanligt då alltså. ;)

Igår var jag på Vibrogym med F's mami och hennes kompis. Intressant att se vad det var för något, och även roligt att prova på något nytt. Det känns dock i kroppen idag, mest i vaderna. Fårse hur det går att rida idag då, nog för att det kändes bättre när jag var ute och gick med Molle. Jag har även tänkt vara och gymma imorgon, måste verkligen skärpa till mig med det och se till att det blir av dom dagarna jag är hemma! Inga bortförklaringar från och med nu, man hinner om man vill.

Dåtid och nutid

Du som liten;
1. Vad hette din första bästa vän? Johanna.
2. Vad hette din första kärlek? Hmh, fanns ju en på dagis...
3. Vilken var din favorit rätt? Leverbiff, ehhh...
4. Vilken var din favorit färg? Blå.
5. Vart bodde du? I ett blått hus.
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Att pappa kunde laga alla barbiedockor som tappade ben, han satte bara en skruv och så var dom hela igen. ;)
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag klämde fingret och tappade nageln. Äckligt.
8. Ville du bli när du blev stor? Lärare, faktiskt.
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Gelehallon som moffa alltid hade. :)

Nu;
1. Vad heter din bästa vän? Typ Anna? Fast vet inte om man har någon bästa vän nåmer, man har väl fler lite närmare vänner istället. Men den jag umgås mest med och den som vet mest är nog helt klart Annapanna. ;)
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Fredrik. :)
3. Vilken är din favorit rätt? Tacos.
4. Vilken är din favorit färg? Vit och svart kanske.
5. Vart bor du nu? I en lägenhet eller vad det nu är.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Måste nog faktiskt vara att jag träffat Fredde. :)
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Typ när moffa dog kanske?
8. Vad vill du bli? Vet inte riktigt, inte lika lätt som då.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Jag tycker om chips.

Dagens köp

Tänkte inte skriva så mycket idag. Är lite trött efter dagens shoppingresa till Luleå. Ni får istället se bilder på vad som fick följa med mig hem. ;)

      
Observera att färgen är typ rosa. ;)
 
För en gångsskull är det ganska så färgglatt. Det fattas dock ett par örhängen, ett halsband, ett par jeans och en sjal (eller huivi som jag säger ;)

Ett försök

Tänkte göra ett försök att klottra ner några rader här. Är som sugen på att skriva, men vet inte om jag orkar formulera mig på ett bra sätt, but I will try.

Jag kom hem idag efter några dagar hos Fredde, som vanligt nuförtiden alltså. ;) Vi har väl inte gjort så mycket speciellt, varit lite sociala med en av Freddes kompisar samt the family. Trevligt. :) Skulle dock vara trevligt att umgås en helg, men det blir då inte av den här helgen i alla fall då jag åkte på jobb och även är "bortlovad" åt Anna. Hon måste ju också få ha mig ibland. ;) Imorgon ska jag dessutom med henne och Johanna till Luleå. Inte för att jag egentligen har sån lust att slösa pengar, men kan ju vara kul att umgås med brudarna också lite.

Äh, nu ska jag göra klart allt inför imorgon. Måste ju trots allt upp vid 7. Snark.

Motivation = gone

Jag är less på min blogg. Tycker den ser tråkig ut, och har problem med att formulera mig på ett sätt som är intressant och så att jag blir nöjd. Det händer ofta att jag börjar skriva ett inlägg för att i nästa sekund radera allt för att det inte blev "bra". Knasigt värre. Ibland är det dock skönt att bara skriva lite, och egentligen skriver man ju för sig själv. Så då kan jag lika gärna skriva om vad jag gör för tråkiga saker varje dag. Eller så inte. ;) Återkommer med ett "vanligt" blogginlägg någon dag när jag orkar. :)

♥ F

Torsdag

Idag har jag jobbat. Skulle slutat 16:45 men blev kvar på IKEA till 18 istället. I see cash, hah. Måste försöka jobba lite i alla fall så man får lite pengar utöver det lilla man får från Försäkringskassan. Jobbar även imorgon och på lördag. Där rök alltså planerna om att vara med Fredde lite mer under en HELG, känns som att det är längesen jag var där utan att stackarn behövt stiga upp sådär äckligt tidigt. ;) Nåja, så länge vi får umgås ändå så ska man inte gnälla. :) En liten fördel med att inte ha ett fast jobb, haha.

Nu ska jag nog sova, tyvärr ensam men det får väl gå det också. God natt gott folk.

Touch and go

Sitter i Piteå, som vanligt nuförtiden. ;) Den här gången kom jag hit på söndag istället för på lördag. Vi har väl inte gjort så mycket. På söndag var vi hos en av Freddes kompisar och kollade Beck, trevligt. :) Sedan har jag mest bara varit när F har jobbat, gjort lite vettiga saker och swisch så har dagen gått och han kommit hem. Ingen risk att dagarna blir långa, lite konstigt egentligen.

Inatt har jag sovit typ 10-11 timmar, hade nog inte vaknat om inte älskling hade ringt lite efter 10. Tror nästan att tröttheten från helgen satt kvar. Det var ju inflyttningsfest hos Johanna och Tedde i lördags. Kom hem vid 3 och somnade lite före 4, och vaknade vid 9. Nåja, helt okej kväll om man sammanfattar det hela. Men nu ska jag nog ta och gå och duscha. Var ute och gick nyss så ska försöka bli lite fräsch igen. Tss.

RSS 2.0