Fullt upp

Det kan man då säga att jag/vi haft sen jag kom hit i torsdags. (Piteå) På fredag var jag till Luleå en sväng med tjejerna. Väl tillbaka här "hemma" fick vi besök. På lördag var jag och Fredde på stan, köpte lite stuff till Fredde och skinnjackan jag velat ha ett tag nu till mig. :) Igår var vi till Luleå en sväng och var på Biltema och lite sånt. När vi kom hem så tog jag tag i disken och Fredde förberedde maten, dammsög och startade en maskin tvätt. Sen så har vi även hunnit börja promenera/jogga varje kväll, och äter inte kolhydrater just för tillfället i alla fall. Målet är att bli något kilo lättare. Fullt upp var ordet. ;)

Idag blir det nog lite lugnare för mig, Fredde jobbar ju. Jag ska väl vara till stan antingen idag eller imorgon en sväng, annars ska jag bara pyssla på och ta det lugnt. Eventuellt ut och gå en sväng då jag har jävligt ont i vaderna efter gårdagens motionsrunda. Ikväll lär det dessutom bli att springa igen.

Sova

Nu har jag varit vaken över 20 timmar så nu ska jag sova. Imorgon (senare idag) ska jag till världens underbaraste och bästa älskling igen. :) ♥

God natt.

Samma som förut

Återigen är jag här hos älskling och pysslar på medan han är och jobbar. I morse var jag verkligen en trött tjej, orkade knappt hålla ögonen öppna tills Fredde for, och direkt dörren gick igen så somnade jag. Jag brukar annars gå och låsa och gå på toa innan jag somnar om men det hann jag visst inte idag. Haha. ;) Det var i alla fall skönt att sova tills man vaknade. Det har man inte fått hemma på ett tag, William har lekt väckarklocka mellan 8 och 9 varje morgon. Visst, det är väl bra egentligen så man inte sover bort hela dagen, fast då ska man ju helst ha gått och lagt sig före 1. ;)

Imorgon blir det faktiskt att åka hem, brukar ju normalt sett oftast vara här till onsdag då jag har ridning och "måste" hem. Den här veckan blir det lite ändrat då Fredde ska jobba över, och jag även jobbar på onsdag. Lyckades få ett VPF-pass, dvs 06-10. Lagom slitet, men det får gå. :)

Nu ska jag gå och platta håret innan plattisen är så varm så den bränner av mig håret direkt. Ciao!



Mosters lilla favorit, trots att han väcker mig... :)


Fredag

Den här dagen blev just lite sämre.

Saknar dig.

....

Älskar dig.

R.I.P. Farmor



Julen -08, visade sig bli den sista.

14 april

Fyra underbara månader idag!


Måndag

Det var visst ett tag sedan jag skrev, inlägget efter krogen i lördags räknas som inte riktigt. ;) Det har inte hänt så mycket sedan sist, var hemma fram till torsdag och sen har jag varit med Fredde hela påsken. Var hem en sväng i lördags och var på Hannas fest, sen så kom Fredde och hämtade mig igår så nu är jag back i Piteå.

Igår och idag har vi varit rätt så duktiga. Igår var vi ut och gick en sväng direkt vi kom hem, eller ja hit till Fredde. ;) Efter det hade vi lite film-mys med grönsaker som vi dippade. Vi var även ut och gick idag, vi gick hela 1 mil i det härliga vårvädret. Skönt! :) Hoppas det blir lika bra väder imorgon och onsdag också.

Idag fick jag ett tråkigt samtal, Emma ringde och sa att fammo hade dött. På något sätt kändes det som att det gick så fort, hon blev ju typ sjuk i torsdags och idag dog hon. Innan det var hon faktiskt rätt pigg för att vara så pass gammal som hon var. Nu har både klockan och hennes hjärta stannat. R.I.P. fammo....


Bild från dagens promenad. ;)


Trött

Jag är trött. Nu ska jag sova, sen kommer älskling hit igen! :)

Helgen

Den här helgen fick jag faktiskt besök av världens bästa älskling för omväxlings skull. Mysigt att ha honom här ibland, även att det inte finns så mycket att göra. Vi har mest bara varit och tagit det lugnt samt varit lite sociala med Emma och lilla William. :) Fredde var nog lite fascinerad av hur liten William ändå är. Emma och Micke måste vara stolta över den lilla söten dom lyckades få!

I veckan blir det nog att gymma lite så man hinner med det innan det bär av mot Piteå. Och så ville mamma att jag skulle baka också, får se vad som hinns med. Mer än så har jag väl inte på hjärtat idag, men återkommer säkert om någon dag igen.


Gulligt värre. ;)

Rubrik

Jaha, då var man hemma igen då. Standard fras såhär på en onsdag. Nu blir jag nog hemma fram till nästa torsdag, får väl se hur det går. Kanske slutar med att jag börjar sakna Fredde så mycket så jag far dit ändå. Nä, men nog ska det väl gå bra. Tänkte att jag kan vara hemma lite längre nu så att jag kan vara borta lite längre sen också. Man måste tänka smart. ;) Fredde skulle komma hit nästa helg också en sväng, vilket jag tror uppskattas av resten av familjen här.

Jag och Anna var och gymmade idag efter stallet. Hanne var där så vi fick nytt program, och så tyckte hon att vi skulle köra stenhårt nu eftersom sommaren är så pass nära. Man får ju lite dåligt samvete när man tänker på hur bra det gått med "nyårslöftet". Träningen har gått helt okej, men maten är fortfarande samma. Så det blir väl plus minus noll i slutändan. Måste försöka börja äta lunch också, brukar slarva lite med det.

Annars har jag inte så mycket på hjärtat. Man väntar väl lite på att Emma och lilla William ska komma hem från Sunderbyn, men det är inte riktigt säkert när det blir ännu så vi får väl se. Var i alla fall och inhandlade lite presenter åt dom idag. :)


William, vadå söt? :)

RSS 2.0