Ett tag sen, igen

Har blivit dålig på det här med uppdatering här märker jag, men då kanske folk läser när man väl skriver?

Som vanligt har det hunnit hända en del sen man skrev sist. Orkar dock inte gå igenom allt men kan ju nämna att lille William har blivit döpt i söndags. Både jag och Fredde blev gudföräldrar, vilket vi tackar för, så båda två fick stå där framme. Jag fick läsa en vers och Fredde fick hålla i William under hela dopet. Tur att det inte var tvärtom, den lilla killen väger inte så lite. Mosters favoritpojke! Han fick ett babygym av oss i present som han legat och skrattat åt. :)

Annars vet jag inte vad jag har på hjärtat. Har just varit ute och gått i regnet med älskling och Molle den äldre (Freddes Molle). Nu sitter Fredde och spelar gitarr och jag sitter här. Tidigare under kvällen har vi haft besök av Ante och Alex. Ante fixade lite med mina datorer, sånt man inte riktigt förstår sig på själv. ;) Imorgon blir det eventuellt att dra till Lasse och Elinas stuga. Regnar det mycket tror jag inte vi åker dit men annars gör vi nog det. På torsdag blir det Rix FM-festivalen i Luleå. Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag och sen är jag Pitebo. Det går undan här. ;)

Och där sätter vi punkt denna gång. ;) Adjö och välkommen åter, ska försöka bli bättre på uppdateringarna igen....försöka.

R.I.P. Mommo



För två år sedan, på hennes 90-års kalas. :) Världens bästaste mommo!
Vila i frid, nu är du äntligen hos moffa igen.

Bio

Om en timme ska vi på bio och se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Tänkte hinna klottra ner någon rad här innan det. Vi var även på bio igår, då såg vi The Proposal, den var bra tyckte jag i alla fall.

Annars då? Mycket att göra som vanligt. När vi är i Happis så jobbar jag oftast, sen har det blivit att man inte orkat/haft tid riktigt att göra så mycket annat. Vi har i alla fall hunnit gå igenom lite av mina saker och så. Här i Piteå har vi också hunnit med en del här "hemma". Vi har fått en altan, köpt köksbord osv. :)

Jag har ju även kommit in på skolan. Så i augusti börjar jag plugga till förskollärare i Luleå. Flyttar även hit till Piteå permanent i augusti. Lite läskigt men det känns ändå bra. :) Det går ju alltid att hälsa på. Det är mycket nu med flytt och skola osv så man hinner som inte tänka på så mycket annat/göra så mycket annat. Så förlåt för att jag varit dålig på att höra av mig senaste tiden, men ni får också gärna höra av er! ;)


Mycket att göra

Om ni undrar varför uppdateringarna kommer med så ojämna mellanrum så är det för att när vi är i Haparanda gör vi inte så mycket, men när vi är här i Piteå har vi fullt upp nästan hela tiden.

Vi kom hit på lördag kväll och då byggde vi (Fredde) ihop sängen och fixade med den innan det var dags för sova i nya sängen. Skönt när man har allt nytt! Igår spikade vi (återigen Fredde, jag bara pekade ;) upp tavlor och en hylla samt även handlade lite käk och umgicks med Ante & Alex. Idag har vi varit på stan hela halva dagen, käkat lunch på Thai Garden och shoppat en massa. Faktiskt mest åt Fredde, jag hittade inte så överdrivet mycket. Inte för att jag har någon aning om hur mycket pengar det gått idag så jag ska väl inte säga för mycket.

Nu på kvällen var vi på bio och såg Ice Age 3, faktiskt rätt skoj film. Mysigt att vara på bio, det måste man göra oftare. :) Vi ska i alla fall på bio en gång till nu i sommar, då ska vi se Harry Potter. :D

Imorgon blir det att åka tillbaka till Happis igen, ska jobba 14:35 - 19:15 tisdag, onsdag och torsdag. Känns lagomt skoj men det går väl det också, tycker bara att stängningarna är lite sega. Dessutom känns det lite tråkigt att inte vara här nu när vi gjort så fint här. Nåja, jag tjänar ju pengar iaf. ;)


Nu är det slut för idag. Tackpusshejadjö.

EmmaHjärtaFredde


Work

Idag har jag jobbat 14:35 - 19:15. Helt okej lugnt idag, hade även en elev ett tag. Kul att få lära ut faktiskt, även att jag gör allt utan att tänka. Förstår bara inte riktigt folk som ska komma och handla just innan stängning, fast det gör inte så mycket för på kvällarna går det undan för då vill alla hem. Man bara matar på tills kön är slut. ;)

Före jobbet var jag och åt lunch med tjejerna. Det var kul att umgås bara vi, det var som ett tag sen. Synd bara att både jag och Hanna skulle jobba sen så vi i princip bara hann äta och sen skulle jag hem för att hinna göra mig klar. Fast vi hann ju sitta på stranden någon minut ändå. :)

Sen så har det blivit lite ändrade planer för mig. Det blir Piteå imorgon efter jobbet, Fredde saknar mig så mycket så han vill ha dit mig då. :) Vi kommer dock tilbaka hit till Happis redan på fredag kväll då jag jobbar lördag förmiddag. Blir nog bra det, då får jag se hur duktig han varit den här veckan också. ;D Synd bara att sängen inte hinner komma innan vi ska hit igen. :(

Nä, nu ska jag väl göra något. Vad vet jag inte för egentligen har jag jättemycket att göra. Damn.

Love you. ♥

RSS 2.0