Mycket att göra

Om ni undrar varför uppdateringarna kommer med så ojämna mellanrum så är det för att när vi är i Haparanda gör vi inte så mycket, men när vi är här i Piteå har vi fullt upp nästan hela tiden.

Vi kom hit på lördag kväll och då byggde vi (Fredde) ihop sängen och fixade med den innan det var dags för sova i nya sängen. Skönt när man har allt nytt! Igår spikade vi (återigen Fredde, jag bara pekade ;) upp tavlor och en hylla samt även handlade lite käk och umgicks med Ante & Alex. Idag har vi varit på stan hela halva dagen, käkat lunch på Thai Garden och shoppat en massa. Faktiskt mest åt Fredde, jag hittade inte så överdrivet mycket. Inte för att jag har någon aning om hur mycket pengar det gått idag så jag ska väl inte säga för mycket.

Nu på kvällen var vi på bio och såg Ice Age 3, faktiskt rätt skoj film. Mysigt att vara på bio, det måste man göra oftare. :) Vi ska i alla fall på bio en gång till nu i sommar, då ska vi se Harry Potter. :D

Imorgon blir det att åka tillbaka till Happis igen, ska jobba 14:35 - 19:15 tisdag, onsdag och torsdag. Känns lagomt skoj men det går väl det också, tycker bara att stängningarna är lite sega. Dessutom känns det lite tråkigt att inte vara här nu när vi gjort så fint här. Nåja, jag tjänar ju pengar iaf. ;)


Nu är det slut för idag. Tackpusshejadjö.

EmmaHjärtaFredde


Kommentarer
Postat av: johanna

hahah jag gick men benen ville inte så det gick lite fortare hahahah såå sjukt :D

2009-07-11 @ 12:34:43
URL: http://johannnaaw.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till william

var Ice Age 3 bra då? :D

2009-07-12 @ 02:23:11
URL: http://emmahjorth.blogg.se/
Postat av: Hannah

Vars i Pite bor ni? :)

2009-07-13 @ 13:10:15
URL: http://hannahannahannah.blogg.se/
Postat av: Hannah

Ah okej, där är det fint :) hus eller lägga?

2009-07-13 @ 23:44:00
URL: http://hannahannahannah.blogg.se/
Postat av: Emma

Jo, molle ligger bara ner och vill inte göra något. mama gav en godis till honom han åt inte den, gav bröd bit men nej.. var nyss ner och han låg vid dörren .. Lilla molle. allt känns så tomt och ovanligt tyst. det är tråkigare hemma utan lucky.

2009-07-15 @ 23:27:00
URL: http://emmahjorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0