Grattis


Till mamma

Kan du köpa det här & ta med när ni kommer? :)


Shampoo från Rusta (F's favoritshampoo). Köp 4 st!


Matta från Rusta. (99:-)


Galgar från IKEA, det är 8 st i varje förp. Köp 2 förp. (45:-/st)

TACK!

Mattips


Det här var på vårt middagsbord idag. "Kycklinggryta".

Den innehåller:
Kyckling
Grädde
Någon tesked turkisk yoghurt
Grillkrydda
Någon droppe soya

...har ingen aning om hur mycket jag tog av vad så man får smaka av lite medan man gör det! Till kycklingen serverades lite cous cous (som på bilden flytit ut i "såsen") samt sallad med fetaost i. Denna maträtt ska vara godkänd enligt LCHF-metoden, om jag förstått det hela rätt. (Birgitta, du får säga till om vi har fel ;) Man ska äta mycket grädde, därav denna idé. Det går att göra med currykrydda istället för grillkrydda, men Fredde tyckte det blev godare med grillkrydda.

Långfredag

Det har varit en väldigt händelserik fredag idag. Vi har varit utan ström sen efter 7 nångång. Det visade sig vara någon kabel som gått av så Pite energi har varit här och fixat (var visst någon som lyckades fastna med lastbilen också när dom skulle hämta kabel så det tog extra lång tid..) så nu har vi äntligen ström igen! :)

Annars idag har vi påbörjat pulverdiet som vi avslutade ikväll efter att Birgitta övertalat oss att LCHF är bättre. Jag kör hellre på det, för man mår då inge bra av att inte få äta! Var ett helvete att gå in på ICA tidigare idag. Usch! Nog klarar man säkert en pulverdiet, men det är då verkligen ingen kul grej att hålla på med. Okej, man vänjer sig säkert efter någon dag, men egentligen så svälter man ju sig och det är inte bra! Så imorgon (idag egentligen) ska vi inhandla nyttiga saker och massor med grädde! Jag ska försöka lära mig att dricka kaffe på morgonen, good luck with that. Ska dock he i en massa grädde så kanske det går att dricka! ;) Tydligen sätter man igång förbränningen på det sättet så det är värt ett försök. :)

RSS 2.0