Hemma hos oss en fredag kväll

Idag har jag hunnit med mycket, vaknade strax efter klockan 7 och halv 9 var jag och Madde på Pitholms förskola och observerade små söta barn. Efter det (dvs före 10) drog vi mot biblioteket för att göra klart hela uppgiften. Vi var väl klara ungefär halv 12, skönt! Efter det strosade jag runt på stan och köpte lite kläder åt William. När Fredde kom hem så har vi städat lite, och fixat och donat. Nu pågår fredagsmys, vi har sett Idol, Kändisdjungeln och nu sitter Fredde och kollar Men In Black 2. Imorgon bär det av mot Happis en snabbis, så det får bli en relativt tidig kväll idag då vi är allmänt sega på morgonen. Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, utan tänkte istället bjuda på några bilder.

Btw, Jag älskar dig, Fredrik Olofsson! ♥


Detta köpte jag åt William. Body med katten Jansson från Bamse, samt body med Tiger på och bruna byxor.


Dom där blommorna köpte vi idag, Fredde kallar dem för bollar. (Mamma: jag vet att jag inte tyckte om såna förut... ;) Är för övrigt mest nöjd med det där fönstret (dekorationsmässigt) här hos oss.


Mysbelysning i hörnet mellan sofforna.


Sofforna med gröna kuddar.


Vår glashylla, som är ungefär mellan köket och vardagsrummet...


Förstoring på en av våra förlovningsbilder. Hänger ovanför tv:n. :)


Nu får det nog räcka för idag, kommer säkert komma in fler bilder om någon är intresserad...?
(Emma; hoppas du är nöjd ;)


Sökt jobb

Min dag idag har bestått av att söka jobb. Har sökt på en massa affärer men de flesta verkar inte behöva någon, fan. Har i alla fall lämnat cv på en massa affärer så vi får hoppas att någon hör av sig. :)


Moster har shoppat lite åt William, dom var bara fööör söta! :)


Den har jag köpt hit hem till oss, får se var vi ska hänga upp den bara. Det var visst svårt att bestämma sig, hm.


Vi ♥


Höst

Alltså, egentligen är hösten faktiskt ganska mysig. Luften är frisk, det är sådär mysigt mörkt ute och det finns så mycket olika färger. Jag brukar egentligen inte tycka om hösten, men det här året känns det mysigt. Kanske för att det hittills inte regnat så mycket *pepparpeppar* eller för att man har någon att mysa med? Det är nog dock samma som med alla årstider, i början tycker man om dem men efter ett tag får man nog. Om några veckor längtar jag säkert efter vintern om jag känner mig själv rätt.

Annars då? Som vanligt är det ett bra tag sedan jag skrev. Har börjat skolan (vet ej om jag skrev det sist?) och klarat första uppgiften, skönt! Jag har även sökt en del jobb, några som jag vet behöver folk och några bara för att söka. Nu är det bara att hoppas på att man får något, börjar bli rätt tråkigt att gå hemma hela dagarna när Fredde jobbar.

I helgen så var mamma, pappa, Emma, William och Molle hit och hälsade på. Trevligt som vanligt. :) Får se när vi åker dit nästa gång, vi har då inte planerat något förutom då när jag ska dit själv i oktober då Fredde ska iväg med jobbet. Vi får se hur det blir. (Emma; William måste vara hemma ;))

Nu ska jag se hur det går för oss med maten. Skriver mer en annan dag, när det blir kan jag inte lova. ;)
Love you honey.


Mosters pojkar ;)


William med moster. ;)

The things we owe


RSS 2.0