Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma från min sk. "minisemester". ;) Det har verkligen varit semester för mig, har inte behövt göra nåt alls, Fredde har varit så snäll och gjort mat och allt. Tack hjärtat. :) Började nästan känna mig lite lat, haha. Vi har mest tagit det lugnt som vanligt och typ kollat tv och film, fast vi har varit duktiga också. Vi var ute och gick i skogen med Molle. Härligt! Hemresan idag tog dock 6 timmar, lite smått slitet. Bussarna gick bara till Luleå pga stormen, woho vad glad man blev - not. Till slut tog vi som skulle hitåt en taxi tillsammans. Nåjoo, hem kom jag till slut.

Ikväll blir det att umgås lite med Anna & Jonne i alla fall, sjunga, basta och förhoppningsvis se raketer! Risken finns väl att det inte blir några när det blåser så mycket men vi hoppas på det bästa. Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll. :) Nu ska jag avrunda här med att säga Gott Nytt år!

(Anna - kom ihåg vår deal, efter nyår.... ;)

It's not over

Det gick helt hyfsat att jobba idag (igår enligt klockan), tiden gick ovanligt fort för att vara ett sent pass. Skönt! ;) Hann dock inte göra så mycket innan, har varit helt aptrött den senaste tiden. Vet inte riktigt vad det beror på? Konstigt i alla fall. Imorgon blir det i alla fall att åka iväg till Piteå, blir där fram till onsdag så då kanske man hinner vila lite. Vi skulle inte ha någon väckarklocka tydligen. ;) Behöver inte vara orolig över telefonen heller, det tar ju sin lilla tid att åka hem därifrån så tror inte dom vill att jag ska jobba. Tss. Ibland måste man få tänka på annat istället för bara på att tjäna pengar. :) Sen kommer jag hem lagom till nyår, lite tråkigt ändå att inte fira den med Fredde men what to do. Vi hinner ju umgås i alla fall nu och det är huvudsaken!

Annars dåååå, hm. Det händer inte så mycket annat just nu faktiskt, har ju i princip bara jobbat sen fredag och imorgon åker jag. Ska väl göra mig redo för sängen snart. Är bara orolig att jag ska ha glömt något. Nåja, det löser sig säkert om så är fallet. Borde ha det viktigaste i väskan nu. Nej, nu kolla lite stuff och sen gå och sova. Gonatt! :)

The days after christmas

Man blir helt snurrig med dagarna när det är så många röda dagar så nära varandra, och när man inte behövt kolla telefonen efter samtal från dolt nummer på två hela dagar. (Julafton och juldagen) Har faktiskt inte gjort så mycket sen julafton, har jobbat igår och idag och jobbar även imorgon. Har ett jättetrevligt pass imorgon, börjar 14:30 och slutar 19:30, lovely. På måndag hoppas jag på att jag förblir ledig för då har jag tänkt åka till Fredde och umgås med honom. :) Hur länge jag blir där är dock lite osäkert, beror ju på hur länge han vill ha mig där och så. ;) Men nyårsafton blir det nog att fira här i stan, hur och med vem/vilka är lite osäkert men det kanske löser sig?

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir att hitta på. Är lite småtrött efter gårdagen då jag var lite chaufför åt Anna, det blev lite senare än planerat och så blev jag väckt vid halv 8 av att Amanda lekte med hästen som jag och Emma gav henne i julklapp. Trött var ordet alltså. ;)

Julafton

Sitter här vid datorn en liten sväng mellan all mat, umgänge med familjen och tv-tittande. Vi har hunnit med mycket idag, annars brukar det kännas som att den här dagen som kallas julafton alltid går extremt segt, men inte idag. Vi började med att hälsa på mommo, följt av ett besök hos fammo innan vi åkte hem och kollade på Kalle Anka osv och åt mat. Efter maten har vi sett Ensam Hemma 4, den är så bra. ;) Vi har alltså julafton mest till för att umgås bara familjen. Rätt skönt, känns som att man bara tar det lugnt efter all stress över julklappar osv. På tal om det så borde det vara dags att öppna dem snart, har faktiskt ingen aning om vad jag får i år. Ovanligt? Svar ja! Brukar alltid skriva en önskelista på några få saker, eller vara med och köpa men inte i år. Kanske för att jag önskat mig pengar? ;)

Nä, nu ska jag nog gå ner igen och kolla tv och vänta på julklappsöppningen. Uppdaterar kanske senare och skriver vad jag fått. Det brukar jag oftast göra varje år, tss. God Jul! ♥

~ Uppdatering ~

Tänkte bara skriva vad jag fick i julklapp....
  • Pengar
  • Sminkgrejs (dvs ögonskugga, eyeliner, mascara osv)
  • Parfym
  • Bäddset
  • Bad/morgonrock
  • Skålar
  • Örhängen
... sen kommer jag inte ihåg om det var något mer. ;D Fick inte så mycket i år i alla fall, men det kanske beror på att det enda jag önskat mig är pengar. :) Blir dock spännande att se vad jag får av F sen. :) Nu är det gonatt i alla fall!

Julklappar

Har varit på stan i några timmar och fixat dom sista julklapparna, så nu borde jag vara klar! Det enda frågetecknet är isåfall pappa, mamma ville att vi skulle vara med på hennes så vi får se vad Emma säger om det. Nästan fixat iaf för vi vet vad vi ska köpa annars, tror jag. Ska göra en lista så jag inte glömt någon...

Mamma [x]
Pappa [/]
Emma [x]
Fredde [x]
Anna [x]
Amanda [x]

Hm, det borde ju vara alla? Någon som känner sig glömd? Haha. ;) Dom "viktigaste" borde i alla fall finnas med på listan. Funderar dock på att eventuellt köpa något litet åt Tojan och Helena, fårse om man hinner och kommer på något. Det känns bra att vara klar nu i alla fall. Jag som har funderat på hur fan jag ska hinna alla och vad fan jag ska köpa men nu är det gjort för i år. Yes!

How the hell'd we wind up like this?

Söndag idag då, igen. Och snart är det julafton! Jag måste verkligen försöka ta tag i det där med julklapparna. Tror jag ska dra med mig syrran efter maten och försöka fixa klart mamma och pappa i alla fall. Vi vet dock inte riktigt vad vi ska ge åt pappa, pojkar (män, gubbar etc) är omöjliga att köpa åt. Grrrrh. Något kanske man lyckas hitta på. Någon som har några tips annars? ;)

Igår kom Fredde hit och vi drog till Anna för att fira henne, hon fyller ju år imorgon. :) Vi var inte så många eftersom både Hanna och Ida bara var förbi en snabbis pga jobb och så, men jag och Anna drack lite smått och sjöng lite Singstar. :) Förhoppningsvis blev Anna nöjd ändå? ;) Förlåt för att jag inte blev så full, haha. ;) Ändå var jag en trött tjej idag, vi orkade upp först vid halv 1, måste vara rekord för mig. Jag som alltid vaknar senast vid 10. Nåjo. Nu har Fredde åkt (han borde snart vara hemma dessutom) så nu sitter jag bara här och ugglar. Tss.


I can take you away from here

En del saker har hänt sen sist, dock inga saker som passar här i bloggen. Man glömmer nästan bort att det är julafton snart när det är så mycket annat. Har inte ens köpt klart alla julklappar ännu. Har ännu typ tre eller fyra kvar, ja jag vet att jag är sent ute. Tror jag vet vad jag ska köpa till två av dom som är kvar i alla fall. Får ta mig tid och leta vidare sön-mån-tis, när man nu hinner.

Annars då så har jag varit i Piteå igår och hälsat på, eller jag var där från igår till idag. Skönt faktiskt att komma bort, dessutom var det så fint och mysigt där. Enda jobbiga är att det tar så länge att åka buss, fast samtidigt är det skönare ändå för man kan sova. Hade nog t.ex. inte orkat köra hem kl 7 på morgonen idag, somnade i Luleå redan, haha. Nåjo. Imorgon blir det jobb som vanligt och sen så blir det att dra och fira Anna en sväng. :)

Nu ska jag nog ta och försöka fixa lite här i mitt rum, och gömma lite julklappar så att inte en viss råkar se dom redan. ;)

Färgade linser

Blev lite småsugen på att testa färgade linser, borde ju gå fint att trycka in dem i ögonen med tanke på att jag har vanliga linser också. ;) Kan dessutom vara skoj att testa hur man ser ut i en annan ögonfärg, dessutom är jag ju lite svag för bruna ögon så det blir nog det för mig i alla fall. ;) Klicka hem ett par du med! http://www.fargadelinser.se/

Lips of an angel

Återigen har några dagar hunnit gå sen jag skrev sist. Har dock inte gjort så mycket sen sist jag skrev, jobbat lite och umgåtts och så. Igår var det utgång med tjejerna igen, var helt okej men AKB var lite onödigt att dra till, det var sämre än det brukar vara. Fyfan. ;o Umppari nästa då alltså, men vi hann inte vara ute så mycket innan det blev tryckare och vi smet. Det var dock en rolig kväll ändå, alltid lika kul att umgås om inte annat. :) Blir dock lite väl mycket festande den här månaden, men nåja i vanliga fall är jag ju inte sån så det får väl gåo. ;) Efter nyår ska jag nog vara duktig tills jag fyller 20 i alla fall.

Idag fick jag lite trevligt besök av en viss pojke så idag har jag bara tagit det extremt lugnt och kollat på tv och lite sånt. En del tycker att jag har varit osocial, I'm so sorry for that. ;) Yepyep, nu funderar jag på att gå och kramas med kudden, börjar känna mig lite trött. Godnatters! ♥

I don't wanna close my eyes


Senaste nytt

Jag märkte just att jag har blivit lat med bloggandet. Anledningen? Jag vet faktiskt inte. Tycker det är lite jobbigt ibland att försöka skriva tankar och händelser på ett bra sätt och då blir jag omotiverad till att skriva. Nåja, skriver man inte lika ofta kanske folk blir glada när man väl skriver, tss. ;)

I helgen har jag jobbat både lördag och söndag. Lördagen var planerad, dock ej söndagen vilket resulterade i att jag var lite bakis då, haha. Alltså var det utgång på lördag som gällde. Först var jag, Anna, Hanna och Ida hos Dan (och Ida) och sjöng Singstar, snackade skit, kollade Stjärnor på is och skrek när Markus vann, och umgicks sådär allmänt. Bea hade också vägarna förbi och joinade "tjejfesten" ett tag. Tjejfesten gick över till något annat när det började titta in manliga varelser haha. Nåja, vi åkte på stan lite med Jonne (tack förresten!) innan vi vinglade in på Umppis vid 1 kanske. En jävligt bra kväll med andra ord! Såna kvällar borde man ha lite oftare. :)

Dagen idag har innehållit lite badande (läs simmande) kombinerat med en massa snack, följt av ett besök in heaven. Spelautomat-saken, alltså. ;) Jag lyckades faktiskt få kåk två gånger i ett pokerspel bara jag la in min lilla 20-centare och därmed vann jag 2 euro x2. Det var skoj. Nu sitter jag här och försöker få det att sluta klia i halsen efter helgens "vackra sång"......

Gotta Be Somebody


Filmkväll

Igår hade jag och Anna filmkväll här hos mig med lite bus och mys, haha. ;) Nä, men vi brukar svamla rätt mycket när vi umgås. Vi hyrde två filmer men såg bara den ena, tror den hette nåt 5ive Girls om jag inte minns helt fel? Den var ändå helt okej, men inte alls läskig. Den andra filmen verkade så konstig så vi orkade inte se den, vilken tur att det var så billigt att hyra film då!

Igår hade jag förresten även vpf på morgonen, slitet att vakna halv 6! Men det gick väl det också, hade dock inte orkat ha det idag igen. Det räcker med att jag har på fredag också. Idag vet jag inte vad som händer, kanske skulle hitta på något med Anna? Om vi nu får vara lediga, hah. Ikväll blir det i alla fall ridning, äntligen!

RSS 2.0