Valkyria

Idag var det ju tänkt att det skulle bli en sväng till gymmet. Det blev dock lite ändrade planer när solen sken och det var sådär perfekt väder då man bara måste gå ut och promenera! Så iväg bar det med lillasyster och Molle. Riktigt skönt att gå, och Molle håller nog med för han såg sådär extremt lycklig ut när han fick springa i snön. Fortfarande en liten bebis, fast han fyllt 1 år. ;)

På kvällen blev det faktiskt att åka till Kalix för att se Valkyria, inte för att vi inte har en biograf här i stan utan för att vi ville se den idag och inte vet när den visas här. Rätt så bra film faktiskt, eller i alla fall om man tycker att andra världskriget och sådant är intressant. Slutet hade kunnat vara bättre, fast egentligen hade man nog kunnat lista ut slutet om man inte varit så inne i filmen. ;) Om ni inte har sett den så se den, intressant och faktiskt spännande även fast man vet vissa saker redan innan.

Nu blir det att krypa ner under täcket och kolla lite tv-serier. Imorgon är det nämligen gymmet som gäller när man tagit sig upp ur sängen. Vilket jag hoppas på är tidigare än idag. Eh...host.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jeee. ;)

2009-02-03 @ 11:02:41
URL: http://ansko.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ähh :P

2009-02-03 @ 21:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0