Efter sol kommer regn?

Eller hur var det? Dagen började så fint med sol och ingen blåst över huvudtaget. Värmen smet sakta men säkert och himlen blev mörk och nu regnar det! Jag som var så duktig och plockade och donade så jag var klar med dagens "to-do" hemma innan halv 11 för att sedan kunna göra som igår; sitta ute i solen med sista Harry Potter boken. (har börjat läsa den igen för att ha nåt att göra) Nåja. Solen kanske kommer tillbaka efter regnet? Får väl tänka om och hitta på något annat denna lediga dag.

De senaste dagarna har det varit fullt upp. Mor & far har varit här sen torsdag och åkte hem på söndag. Emma & William kom på fredag och åkte också hem på söndag. Vi har dock fått så mycket hjälp både inne och ute så det är guld värt! Tack!! :)

Igår tog vi årets första dopp som alla pratar så mycket om. Vi gick bara hit nedanför oss och svalkade av oss, det var en riktigt varm dag igår så det var jätteskönt. Till och med Fredde hoppade i, det trodde jag aldrig. ;) Det var faktiskt inte så kallt trots att älven brukar vara kallare än sjön! Som sagt riktigt skönt med ett svalkande dopp. Hade hoppats på liknande väder idag så vi kunde bada lite mer men nixpix inte då än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0